Gå til sidens hovedinnhold

Jaktet Carew og 28 andre spisser

En Premier League-klubb var på desperat spissjakt i januar.

John Carew var blant de 29 spissene som var ønsket hos et av bunnlagene i England.

Mange klubber er desperate etter å hente inn nytt blod i januarvinduet. Spesielt klubbene som er plassert i bunnsjiktet – med ambisjoner om bedre plassering – ønsker å styrke stallen for å unngå et katastrofalt nedrykk. West Bromwich var blant klubbene som var hissigst på grøten.

Ville ha Carew
West Bromwichs direktør Dan Ashworth avslører nå på klubbens nettsider at klubben gjorde framstøt på hele 29 forskjellige angrepsspillere i januar. Klubben endte opp med en låneavtale med Carlos Vela – en signering klubbens supportere ikke er trygge på gir fornyet tillit i det øverste ligasystemet.

- Jeg forstår frustrasjonen, og jeg er frustrert selv også. Vi er desperate etter suksess, men det er vanskelig å gjøre noen store kupp i januarvinduet, sier Ashworth.

- Vi var uheldige som ikke fikk John Carew, men det var ikke fordi vi ikke prøvde hardt nok – vi hadde pengene, men han valgte til slutt å signere for Stoke, og det respekterer jeg, sier han.

Håper på Hodgson-effekt
- Men det er ikke sant at vi satt på gjerdet og gjorde ingenting. Vi gjorde faktisk låneframstøt på 29 angrepsspillere. Noen var ikke ledige på markedet, noen slet med arbeidstillatelse, to slet med skader slik at vi trakk oss unna og noen ønsket ikke å reise fra familien sin, forklarer direktøren.

West Bromwich ligger på plassen over nedrykksstreken med bedre målforskjell enn Wigan. Utskjelte Roy Hodgson har tatt over sjefsstolen etter Roberto di Matteo, og skal forsøke å berge klubben fra nedrykk – sammen med nyervervelsen Carlos Vela, selvsagt.

- Roy tar med seg enorm erfaring som vil komme til nytte for alle i klubben – både på og utenfor banen, sier Ashworth.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken