Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg ba om unnskyldning

John Arne Riise tok farvel med landslaget.

John Arne Riise spiste middag med landslagsgutta tirsdag kveld. Etter 105 landskamper takket han for seg på landslaget.

Det er ikke lenge siden Fulham-proffen sa nei til å spille mer for Norge. Han kom innom troppen etter pressemøtet tirsdag.

- Jeg holdt en liten tale, og det gjorde også Drillo. Jeg ba litt om unnskyldning for at jeg tok bort fokuset fra laget da jeg trakk meg, sa Riise til pressen før han kjørte av gårde.

- Vil takke alle
Riise er den spilleren med flest landskamper i Norge og sa følgende i sin takketalen til gjengen:

- Jeg har lyst til å takke alle i støtteapparatet og takke alle spillerne for at de har støttet meg. Det er trist og vemodig å stå her, men jeg angrer ikke på valget. Jeg skal heie på landslaget og følge dere videre. Håper dere vinner den viktige kampen på fredag, sa Riise i sin avskjedstale.

Der gjentok han også begrunnelsen for hvorfor han valgte å gi seg på landslaget.

- Det var hensyn til familie og venner, og ønske om å forlenge klubbkarrieren, sa Riise.

- Vil bli savnet
Landslagssjef Egil Olsen holdt tale der han beskrev og takket John Arne Riise for innsatsen.

- 110 kamper sier alt. Du har vært viktig på og utenfor banen, og har spilt haugevis av gode kamper. I miljøet har du vært en stor entusiast, hatt enorm guts og alltid i godt humør. Du har bidratt til at miljøet har vært bra, og gjort en kjempejobb utenfor banen, var sjefens rosende ord.

- Du vil bli savnet, John Arne. Valget ditt virker gjennmtenkt, og det respekterer vi. Jeg ønsker deg all verdens lykke til i resten av fotballkarrieren og i livet etterpå, sa Drillo.

Nå har Norges Fotballforbund åpnet for at Riise skal få et kort innhopp i en landskamp på Ullevaal. Det er på den måten han offisielt skal takkes av.

Norge forbereder seg til den viktige bortekampen mot Albania fredag. Troppen reiser til Tirana. (©Nettavisen/NTB)

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken