Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg blir framstilt som en drapsmann

Pepe forbannet på spansk presse.

Real Madrids Pepe er ikke akkurat den snilleste gutten i klassen og brassen, med portugisisk pass, har fått mye kritikk for sin grisete spillestil.

28-åringen har blant annet de siste sesongene hatt for vane å havne i trøbbel i oppgjør mot erkerival Barcelona.

- En drapsmann
Da de to lagene møttes til El Clasico i den spanske cupen nylig ertet Pepe på seg det som kunne krype og gå av fotballinteresserte ved å tråkke på hånden til Lionel Messi.

Selv mener imidlertid den tøffe midtstopperen at han får altfor mye kjeft. Han mener dette først og fremst er den spanske pressens feil.

- Pressen fremstiller meg som en drapsmann, sier han til Canal Plus.

- For meg handler det om å forsvare fargene til Real Madrid. Når jeg er ute blant folk i gatene, merker jeg at mange fortsatt elsker meg, sier Pepe.

Real Madrid topper La Liga ti poeng foran Barcelona når 16 serierunder gjenstår. Mye skal til for at hovedstadslaget roter bort en slik ledelse.

- Tror Mourinho blir
José Mourinho, som overtok laget i 2010, har imidlertid blitt koblet bort fra klubben etter sesongen. Pepe både håper og tror at treneren blir værende på Santiago Bernabéu.

- Mourinho er under kontrakt og er en del av dette laget på samme måte som spillerne. Vi er trygge på at han forblir vår trener, sier stopperen.

Tidligere Real Madrid-helt Roberto Carlos, som kjenner José Mourinho godt, uttalte også nylig at han tror treneren vil se ut kontrakten med det spanske storlaget.

- Han fortalte meg at han fortsatt er under kontrakt og ønsker å bli. Jeg sa at om han skulle ombestemme seg, så kunne han komme til oss i Anzji, sier Russland-proffen.

- Fantastisk mål
Selv ønsker Mourinho å holde hovedfokuset på det sportslige og etter seieren over Levante søndag kveld, var han klar på at Real Madrid ikke kunne føle seg trygge.

- Ti poeng er ikke mer enn ti poeng. Men det gir oss et lite pusterom. Vi kan tape en kamp uten at det blir avgjørende, sier Mourinho.

Cristiano Ronaldo ble kampens store spiller mot Levante. Portugiseren scoret hat trick og står nå med 27 fulltreffere i La Liga denne sesongen.

- Ronaldos mål var helt utrolig. Jeg er sikker på at det vil bli vist over hele verden de kommende ukene, avslutter Mourinho.

Se Pepe tråkke på Messi under:

HTML EMBED

Se Ronaldos drømmescoring her:

HTML EMBED
Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken