Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg dømmer ham for det han gjør på banen

Steven Gerrard bryr seg lite om Luis Suarez' tidligere skandaler.

LIVERPOOL - FULHAM 4-0:

Liverpool har hatt en sesongstart over all forventning for de som har fulgt laget de siste årene. Rødtrøyene ligger på en 3. plass i Premier League, kun fem poeng bak Arsenal.

Luis Suarez scoret et mål i den første omgangen, og gav seg ikke med det da han økte til 4-0 kort tid ut i den andre.

Dermed har han åtte scoringer i Premier League så langt denne sesongen, og ligger likt med spisskollega Daniel Sturridge.

- Luis Suarez er en stjerne og hans beste egenskap er at han alltid jobber hardt for laget. Innsatsen vår i dag var helt fantastisk, sier Liverpool-manager Brendan Rogers til BBC etter kampen.

- Suarez er blant de fem beste spillerne i verden. Folk dømmer ham for det han har gjort i fortiden, men jeg dømmer han for det han gjør på banen og der er han i verdensklasse, sier Steven Gerrard etter kampen.

Herjet med Fulham
Fulham har kun vunnet én gang på Anfield i Premier League-historien, og det så ikke ut til at denne statistikken skulle endre seg på Anfield denne ettermiddagen.

Med tre scoringer før pause rundspilte hjemmelaget et dårlig organisert Fulham-lag. Glen Johnson var tilbake i startoppstillingen etter et skadeopphold og gjorde dagen svært vanskelig for Fulhams Richardson.

Bortelaget måtte klare seg uten høyreback Sascha Riether som fikk en tre-kampers suspensjon etter å ha erklært seg skyldig i anklagene om vodelig oppførsel mot Manchester Uniteds Adnaan Januzaj i forrige seriekamp.

Brede Hangeland var usikker før kampen, men ble til slutt utelatt fra troppen grunnet skade.

Stopperparet Philippe Senderos og Fernando Amorbieta var fullstendig på bærtur i flere situasjoner bakover og Dimitar Berbatov med unntak av da han ble ydmyket av Steven Gerrard med en frekk luke før 3-0-scoringen.

- Etter å ha sluppet inn to mål var det vanskelig for oss å komme tilbake i kampen, sier Fulham-manager Martin Jol til BBC etter kampen.

- De rundtspilte oss og vi manglet aggressivitet. Det målet vi slipper inn i starten av andre omgang gav oss en enda tøffere kamp.

Servitøren Gerrard
Fulham har kun ti poeng på de første ti kampene og lå på en 16. plass.

Manager Martin Jol er høyt oppe på listen over managere med en stadig smalere stol å sitte på og den ble ikke noe bredere mot Liverpool.

Omtrent tjue minutter ut i kampen ble Daniel Sturrigde lagt i bakken av Scott Parker utenfor Fulhams sekstenmeter.

Frisparket tok Steven Gerrard som prikket ballen på hodet til Luis Suarez, som stusset ballen videre. Der var Fernando Amorbieta som uheldig headet ballen i sin egen arm og i mål bak en sjanseløs Mark Stekelenburg.

Tre minutter senere skulle Steven Gerrard igjen være servitør da Liverpool doblet ledelsen.

En corner fra Liverpoolkapteinen ble servert til Martin Skrtel som løp seg fri fra Amorbieta og stanget ballen i mål fra fem meter.

Etter 36 minutter var Steven Gerrard på farten igjen og dro en frekk luke på Dimitar Berbatov før han vred spillet motsatt.

Der stod Jordan Henderson klar og han dro av en mann før han spilte en svært god pasning gjennom til Suarez. Uruguayaneren gjorde ingen feil alene med keeper og satte ballen enkelt i nettet.

Hva gjør du, Richardson?
Fulhams forsvar virket å være halveis tilstede i den første omgangen og hadde fremdeles ikke våknet helt da den andre omgangen begynte.

Kieran Richardson fant ut at det var en god idé å begynne å drible med ansiktet mot eget mål med Jordan henderson i ryggen. Stopperen mistet ballen og Gerrard plukket den opp og sendte en flott pasning i gjennom til Luis Suarez.

Uruguayaneren var iskald da han dro av Senderos og satte ballen inn ved nærmest stolpe.

Dette var Suarez åttende scoring i Premier League denne sesongen og dermed har han like mange scoringer som spisskollega Daniel Sturridge.

Med denne seieren klatret Liverpool til en 2. plass på tabellen etter at Chelsea spilte 2-2 mot West Bromwich søndag.

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken