Etter en 2-1-seier i første kamp mot Valencia, har Paris Saint-Germain et godt utgangspunkt inn mot returen onsdag. Klubben har ikke vært i en kvartfinale i Champions League siden 1995, og har en stor mulighet til å klare det nå.

Returkampen spilles i Paris, og hjemmelaget har fått tilbake en viktig forsvarsspiller i Thiago Silva.

Glad for å være tilbake
Silva har vært utilgjengelig for PSG i to måneder, grunnet en skade. Nå er han klar for å spille igjen.

- Det er veldig vanskelig å komme tilbake fra et lengre skadeavbrekk, men jeg tror jeg alltid vil være klar for å spille store kamper som denne, sier Silva på pressekonferansen før åttedelsfinalen.

Brasilianeren gleder seg til det braker løs i Paris.

- Jeg er en type spiller som elsker de store kampene. Jeg har forberedt meg veldig godt, så jeg håper jeg kan bidra til å gi PSG et godt resultat, sier midtstopperen.

Carlo Ancelotti, manageren i Paris Saint-Germain, er glad for å få tilbake Silva.

- Thiago er en veldig bra spiller og alle er glade for å se at han er tilbake. Jeg forventer det samme av han som jeg gjør av alle de andre. Vi må spille som et lag, slik vi gjorde i det første oppgjøret, sier Ancelotti ifølge UEFA.com.

- Store muligheter
PSG-manageren er optimistisk og tror klubben kan avansere til kvartfinalen i Champions League.

- Vi har store muligheter til å avansere på onsdag. Dette er mange av spillernes første mulighet til å kunne spille en kvartfinale i Champions League, så dette er viktig, sier manageren.

Han legger til at de likevel ikke kan ta noe på forskudd, selv om de har et forsprang på 2-1.

- Det er sant at vi fikk et godt resultat i første oppgjør, men det må vi glemme nå. Vi må være 100 prosent fokuserte, sier Ancelotti.

Zlatan Ibrahimovic er suspendert, og kommer ikke til å spille onsdagens åttedelsfinale. En annen superstjerne, David Beckham, kan imidlertid gjøre sin første Champions League-kamp for hovedstadsklubben.

- David Beckham har gjort det bra i sine to første kamper. Han er en viktig spiller, i likhet med mange andre. Kanskje vil han spille og ta plassen til suspenderte Marco Verratti, sier Ancelotti.

- PSG er et veldig godt lag
Motstander Valencia har i alle turneringer bare tre seiere på de siste ti kampene. Valencia-trener Ernesto Valverde er ikke like optimistisk som sin kollega Ancelotti.

- Vi vet at PSG er et veldig godt lag. De er spesielt gode i kontringsspillet. Det måtte vi betale for i den første kampen. Vi hadde ballen mest, men de skapte sjansene. Vi ønsker at ballinnhavet vårt skal resultere i sjanser, men vi må være forberedt på kontringene som kommer, sier Valverde.

Etter 2-1-tapet på hjemmebane må Valencia score minst to mål. Valverde sier at laget er forberedt på dette.

- Spillerne vet at vi må score noen mål. Vi må være raske i angrep og samtidig forsvare oss godt. Vi må finne den riktige balansen. PSG er favoritter, men vi vil gi 100 prosent for å kunne bli værende i turneringen, sier Valencias hovedtrener.

Paris Saint-Germain mot Valencia i åttedelsfinalen i Champions League kan du følge i vårt livesenter NaLive.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', '4CEF66AA7BE0471AB1E7671CB294D574', '1jki05nlj9a561bsovjucboujw', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1jki05nlj9a561bsovjucboujw', 'eplayer14');