Mandag kveld fikk Brian McDermott sparken som manager i Premier League-klubben Reading.

Klubben skrev i en pressemelding på sine hjemmesider at de allerede har startet jakten på en ny manager.

- Jakten på en erstatter vil starte umiddelbart, og en ny manager vil forhåpentligvis være på plass så fort som mulig for å kjempe for å unngå nedrykk, skriver klubben.

Paolo Di Canio er favoritt
Ifølge bookmakerne er det italienske Paolo Di Canio som nå er favoritten til å ta over den ledige stillingen, skriver BBC.

Og skal vi tro den kontroversielle manageren er han klar for å prøve seg som manager i Premier League.

- Jeg beviste i League One og League Two at jeg var den beste manageren der. Nå føler jeg at jeg er klar for å ta nye steg, sa Di Canio til BBC før McDermott fikk fyken.

- Jeg mener at jeg er komme til det steget at jeg er klar for å prøve meg i Premier League eller Championship, sier italieneren.

Annonse: Vinn tidenes fotballtur i Eurojackpot!

Di Canio forlot League One-klubben Swindon Town 18. februar etter uenigheter med styret. Klubben lå da på en play-off-plass i ligaen. Sesongen før hadde italieneren vunnet League Two med klubben.

- Jeg har allerede bevist i League Two og One, hvor det er mange arrogante og middelmådige spillere, at jeg klarer å forandre mentaliteten til spillerne og hjelpe de til å bli bedre.

- Dere kan tenke dere hvis jeg ville få muligheten til å gjøre det samme på det høyeste nivået, sier De Canio.

- Har kontaktet Di Matteo
Men det er ikke bare den tidligere West Ham, Celtic og Juventus-spilleren som har blitt koblet til managerjobben i Reading.

Også landsmann Roberto Di Matteo, samt tidligere Southampton-manager Nigel Adkins er blant favorittene til å ta over den ledige stillingen.

Ifølge Reading Post skal Di Matteo allerede ha blitt kontaktet av Reading.

Skulle Reading få på plass en manager allerede før neste helg, vil det ikke bli noen lett debut. Reading møter nemlig Manchester United på Old Trafford i neste seriekamp.

Klubben ligger for øyeblikket under streken i Premier League.

Etter fire serietap på rad er det kun målforskjellen som skiller Reading fra Queens Park Ranger på sisteplass.