Finalen i den italienske cupen mellom Roma og Inter fikk en lite hyggelig avslutning, da Romas Francesco Totti sparket ned motstander Mario Balotelli med overlegg to minutter før fullt tid.

Totti ble naturligvis belønnet med rødt kort, og det gikk ikke lang tid før 33-åringen innrømte at det hele var en hevnaksjon.

- Jeg sparket ham ned med bakgrunn i hva han sa og gjorde da vi møttes i Milano, sa Totti etter kampen.

Les saken her: Riise depper, Totti tok hevn

Balotelli selv fortalte at spissen også hadde kommet med rasistiske bemerkninger, noe Totti nå slår tilbake mot.

- Aldri sagt noe rasistisk
- Etter å ha sett stiuasjonen igjen de siste dagene har jeg bestemt meg for å tone ned spenningen, men det er én ting jeg vil gjøre klart: Jeg har aldri vært en rasist, jeg vil aldri være en rasist, og jeg har aldri sagt noe rasistisk. Jeg sier dette nå, og jeg kommer til å fortsette å si det. Aldri, uttaler Roma-spissen på sine egne nettsider, gjengitt av goal.com.

- Jeg foretrekker å unngå alle distrasjoner, og vil prioritere den intense avslutningen med Roma, fortsetter han.

Fredag innrømte Totti at han gjorde en feil under kampen mot Inter, samtidig som han påpekte at oppgjørene mellom de to lagene alltid var fylt av kontrversielle episoder.

Roma-ikonet kom da også med nok et stikk mot Balotelli.

- Jeg tenker mitt
- Gjennom hele kampen oppførte han seg provoserende mot mine lagkamerater, forteller han ifølge goal.com.

- Dette har skjedd tidligere også. Ikke glem at han geipet mot Christian Panucci, eller måten han feiret på foran våre tilskuere. Dette skjer fra den samme spilleren, over hele Italia og Europa, og det er antakeligvis derfor han aldri er blitt ønsket velkommen i hans egen klubb, mener Totti, og legger til slutt til:

- Som jeg sa, gjorde jeg en feil og kommer til å bli straffet. Men jeg hadde en rar følelse. Da jeg fikk det røde kortet var det ikke én eneste av Inter-spillerne som forsvarte ham. Det gjør at jeg tenker mitt.

Roma ligger to poeng bak Inter i Serie A, når det gjenstår to serierunder. Søndag tar Roma imot Cagliari på Stadio Olimpico, mens Inter er vertsskap når Chievo kommer på besøk.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!