Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg fikk solgt på 24 timer

- Ingen trodde jeg skulle få den prisen, sier Else. Prøv Nettavisens nye tjeneste.

Det har aldri vært viktigere å finne rett person og få rett pris når du skal selge boligen.

Nå lanserer Nettavisen en ny tjeneste i samarbeid med Meglerguiden.no. Her får du enkel, gratis og uforpliktende hjelp.

PRØV DEN NYE TJENESTEN (gratis)

Vi har allerede avtale med over 150 meglere. Basert på brukernes tilbakemeldinger vet vi også hvem som gjør en god jobb.

Du sitter rolig og mottar tilbud fra meglere som ønsker å arbeide for deg. Du kan også spørre advokat - første henvendelse er gratis.

Andre aviser skriver om bedre råd. Nettavisen gjør like godt jobben for deg

- Minrente.no , der du kan spare tusener på boliglånet, er en stor suksess. Nå gir vi leserne en ny og unik tjeneste, sier magasinredaktør Ole Valaker.

- Andre aviser skriver om bedre råd. Nettavisen gjør like godt jobben for deg, legger han til.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Ingen trodde jeg skulle få solgt til den prisen

Les også:Steinar sparte 25.000 kr på Nettavisen

Fikk 5,2 millioner
Else Klingen har allerede prøvd. Hun overrasket alle og fikk solgt raskt og til takst.

Da hun skulle selge leiligheten sin i mai, da markedet var begynt å rakne, fikk hun stadig høre at hun ikke ville få prisen hun ønsket.

Den 82 kvadratmeter store leiligheten på eksklusive Måseskjæret i Bergen hadde takst på 5,2 millioner kroner.

- Ingen trodde jeg skulle få solgt til den prisen, forteller Klingen til Nettavisen.

Trengte dyktig megler
Men hun var fast bestemt på å oppnå takst, og første skritt var å finne en dyktig megler.

- Jeg fant en annonse på internett for Meglerguiden.no og registrerte meg der. Etter kort tid fikk jeg tilbud fra en fem-seks eiendomsmeglere som ville selge leiligheten min, sier hun.

Etter å ha mottatt tilbudene kunne Else Klingen i ro og mak velge ut eiendomsmegleren hun ville satse på. I tillegg til naturlige opplysninger som pris, fikk Klingen også en rangering på bakgrunn av tilbakemeldinger fra Meglerguidens brukere.

- Han fra Fana Sparebank var sympatisk og ga også det billigste tilbudet. Det var avgjørende for valget, jeg er jo sunnmøring, ler Else Klingen.

Ja, jeg vil prøve Meglerguiden (gratis)

Raskt salg
Etter å ha annonsert på nettet en uke hadde hun visning en søndag. Mandag begynte budene å komme og tirsdag ble salget avsluttet.

Jeg fant en annonse på internett for Meglerguiden.no og registrerte meg der. Etter kort tid fikk jeg tilbud fra en fem-seks eiendomsmeglere som ville selge leiligheten min

- Leiligheten ble solgt så fort at andre potensielle kjøpere fikk sjokk. Jeg hørte i ettertid at flere hadde regnet med at det ville ta lang tid å selge, og at de derfor hadde tenkt å sitte på gjerdet og vente før de la inn bud, sier Klingen.

Hun fikk solgt for taksten på 5,2 millioner kroner, akkurat som hun ønsket. Else Klingen er religiøs og mener at Gud var sterkt delaktig i at salget gikk så raskt.

- Jeg ba til Gud for å få solgt leiligheten. Tro kan flytte fjell, mener hun.

- Finn riktig megler for deg
Gründerne bak Meglerguiden.no mener det var avgjørende for salget at Else Klingen fant en dyktig megler som hun følte seg komfortabel med.

- Feilen i markedet i dag er at mange kaster seg over den første og beste megleren. Med Meglerguiden.no får du en oversikt over aktuelle meglere i ditt område, du får tilsendt et pristilbud fra hver megler, og du kan se hva tidligere selgere synes om meglerne. Det beste av alt er at dette er helt gratis for deg, sier Marius Risvold og Magne Opsahl til Nettavisen.

NY TJENESTE: Vi finner den beste megleren til deg (gratis)(Artikkelen fortsetter under bildet)

Det var de som gjorde at jeg fikk så mange tilbud å velge mellom. På den måten blir det også konkurranse mellom meglerne. Hadde jeg gått direkte til Fana Sparebank ville de nok tatt mer

Selgere søker trygghet
Også eiendomsmegleren som solgte leiligheten til Else Klingen, Fredrik Tøsdal, mener det kan være helt avgjørende for et salg at du bruker riktig megler.

- Det merkes godt om dagen at det skilles mellom klinten og hveten blant eiendomsmeglere. Man bør ha litt ballast i dagens marked, det nytter ikke å komme rett fra skolebenken. Selgerne søker trygghet og tillit, forteller han.

Tøsdal mener Meglerguiden er en bra tjeneste, spesielt for de som ikke har fullstendig oversikt over eiendomsmeglermarkedet.

- Du får kontakt med flere eiendomsmeglere som vil vurdere objektet ditt og komme med et anstendig tilbud, sier han.

- Sparte penger med Meglerguiden
Og Else Klingen er storfornøyd med hvordan Meglerguiden hjalp henne til å finne fram i eiendomsmeglerjungelen.

- Jeg vil anbefale alle å bruke Meglerguiden. Det var de som gjorde at jeg fikk så mange tilbud å velge mellom. På den måten blir det også konkurranse mellom meglerne. Hadde jeg gått direkte til Fana Sparebank ville de nok tatt mer penger av meg, tror Klingen.

Skaper konkurranse blant meglerne
Den antagelsen kan Risvold og Opsahl bekrefte. De forteller om flere brukere av Meglerguiden som først har mottatt et tilbud på egenhånd fra en eiendomsmegler, før de har oppdaget Meglerguiden og tilfeldigvis fått tilbud fra den samme megleren gjennom tjenesten. Da har prisen vist seg å være opptil 15.000 kroner lavere.

- I konkurransen vi skaper mellom eiendomsmeglerne ser vi at meglerne prøver hardere å kapre deg som kunde. Ikke minst gjelder dette i de vanskelige tidene vi nå er inne i. Derfor senker meglerne gjerne standardtilbudene når de gir våre brukere individuelt tilpassede tilbud, sier Risvold og Opsahl.

NETTAVISEN HJELPER DEG:

NYHET: Vi finner rett megler til deg

GRATIS:Få minst 5000 kr billigere lån

KALKULATOR:Så mye kan du låne

Ikke alltid billigst er best
Gründerne presiserer at det ikke nødvendigvis er den billigste megleren som er den beste for deg.

- Else fikk for eksempel to tilbud som var lavere i pris enn Fana Sparebank kunne tilby, men hun følte kjemien stemte med megleren da de pratet sammen på telefon, forteller de.

- Uansett hva du ser etter hos en eiendomsmegler, så hjelper vi deg med å finne en du blir fornøyd med!

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin

Kommentarer til denne saken