Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg ga alt i Liverpool

Robbie Keane snakker ut om Tottenham-overgangen.

- Jeg trener med et smil om munnen igjen, sa Robbie Keane på en pressekonferanse fredag.

Det har vært et tøft halvår for angriperen. Det han trodde skulle bli en drømmeovergang til Liverpool, endte opp med en kjempenedtur for iren.

Keane vant aldri tilliten til Liverpool-manager Rafael Benitez, og ble gang på gang henvist til benken. Etter kun 28 kamper for rødtrøyene, bar det tilbake til White Hart Lane for en overgangssum på 150 millioner kroner.

- Jeg ga alt i Liverpool. Jeg gjorde alt jeg kunne for å spille, men noen ganger liker treneren deg bare ikke.

Benitez mener på sin side at det var til klubbens beste at Keane dro til Tottenham.

- Noen ganger lykkes rett og slett ikke gode spillere, og når det skjer så må man vurdere situasjonen og reagere raskt. Hvis situasjonen ikke er til et lags beste så er det best å ta en avgjørelse, og grunnet situasjonen i overgangsvinduet og spillerens sjanse til å dra, så måtte vi gjøre det nå, sa Benitez tirsdag.

- Angrer ingenting
Nå er Keane tilbake i den nordlige delen av London, i klubben han spilte for fra 2002 til 2008. Nå gleder han seg til kjempe Tottenham ut av nedrykksstriden.

- Jeg angrer ikke på noen ting jeg har gjort i karrieren min, og nå er jeg Tottenham-spiller. Jeg har sterke følelser for denne klubben, og jeg gleder meg til å få på meg den hvite drakta igjen, sier den tidligere Leeds-spissen.

Han legger heller ikke skjul på at det var vondt å ikke bli funnet god nok for Liverpool.

- Det var tøft å bli utelatt fra troppen fordi jeg har stort sett spilt fast på klubblaget jeg har vært i siden jeg var 17 år gammel. Jeg kunne ha forstått det om jeg hadde oppført meg dårlig, men det gjorde jeg jo ikke.

Hatoppgjør
Tottenham befinner seg for tiden kun ett poeng over nedrykksstreken i Premier League. Med en Keane tilbake i scoringsform, kan laget fort klatre på tabellen. Men hvordan vil Spurs-fansen ta imot sin tidligere storscorer? Vil han bli tilgitt?

Svaret på kommer på søndag.

Da blir det garantert knallharde taklinger på White Hart Lane når erkerival Arsenal kommer på besøk.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken