Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg gjorde det rette

Men Tore Reginiussen skulle gjerne ha kjempet om gull med Tromsø.

Han var klippen i Tromsø-forsvaret. Så god at den tyske toppklubben Schalke 04 hentet ham til Gelsenkirchen.

Men i stedet for gullkamp i Bundesliga, er det stort sett blitt andrelagsfotball for Tore Reginiussen. Samtidig er Tromsø levert en vårsesong på 2004-nivå, og topper Tippeligaen etter ti serierunder.

- Det hadde selvfølgelig vært morsomt å være med på å kjempe om gullet i Tromsø, erkjenner Reginiussen overfor Nettavisen.

- Veldig overrasket
Likevel angrer han ikke på at han valgte utenlandseventyret.

- Jeg føler fremdeles at jeg gjorde det rette da jeg dro. Til tross for at ting ikke har gått helt min vei foreløpig, er jeg sikker på at jeg personlig har blitt en bedre fotballspiller etter jeg kom hit, sier stopperkjempen.

Til gjengjeld gleder han seg stort over at Tromsø har gjort det så bra.

- Jeg er ikke akkurat sjokkert, men veldig overrasket. De har motbevist alle som sa at de kom til å få det tøft i år, og har hatt en fantastisk sesongåpning. Jeg trodde vel at de ville være med å kjempe på øvre halvdel, men kanskje ikke så høyt som de ligger nå, innrømmer Reginiussen.

Han tror heller ikke suksessen er et blaff.

Klassespillere
- Jeg tror de kommer til å holde seg der oppe, laget virker veldig solid. De har fått inn noen klassespillere som har gjort det veldig bra, og har en fin miks av rutinerte spillere og unge talenter. Og i tillegg en scoringskonge på rekordjakt, understreker Reginiussen, som naturligvis sikter til Sigurd Rushfeldt.

For sin egen del, har han allerede avskrevet landslagsuttaket i neste uke. Tore Reginiussen innser at han har en jobb å gjøre.

- Det er litt synd at sesongen er over, men det skal bli godt å starte igjen i slutten av juni, skadefri og bedre rustet enn da jeg kom i vinter. Konkurransen blir helt sikkert veldig hard til neste år også, men jeg håper og tror at hvis jeg klarer å holde meg skadefri, og fortsette å trene bra, så vil min mulighet også komme, sier han til Nettavisen.

Tromsøs gulljakt fortsetter søndag. Da får de besøk av variable Start på Alfheim.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken