Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg hadde englevakt

Anne Lena Sunde (18) fikk klistret bilen sin opp etter fjellveggen.

(iBergen.no) Mandag denne uken fikk politiet melding om trafikkuhell i Rydlandssago på Fitjar. Det dramatiske bildet av Sundes BMW ble vist i de aller fleste medier i Hordaland. Utrolig nok slapp Anne Lena fra trafikkuhellet med små skader.

Skamslått
- Jeg kom fra sykehuset på onsdag og er ganske skamslått. Hele venstresiden min er blå og jeg har ikke sovet siden ulykken, sier 18-åringen til iBergen.no.

Anne Lena husker lite fra ulykken, men at det var glatt var det ingen tvil om.

- Om jeg kjørte fortere enn jeg burde vet jeg rett og slett ikke. Det siste jeg husker er at jeg våknet opp i bilen, forteller hun.

Vinterdekk foran
Den 18 år gamle lærlingen som nå går på krykker har kun hatt lappen i et par måneder og bilen har hun hatt enda kortere.

- Den hadde jeg bare hatt i en måneds tid. Jeg hadde fått skiftet dekkene foran og skulle bare ut på en liten testtur til Fitjar, men så langt kom jeg aldri, forklarer hun og legger til:

- Foreldrene mine hadde ikke sett bildet fra ulykken før de kom og besøkte meg, men de kunne også konstatere at jeg har hatt englevakt.

Anne Lena, som er sykmeldt i minst 14 dager, tror det blir en stund til hun sitter bak rattet igjen.

- Jeg satt på med foreldrene mine hjem fra sykehuset og da satt jeg og tviholdt i håndtaket på siden. Jeg har fått en skikkelig støkk i meg og det er altfor tidlig å si noe om når jeg kommer til å kjøre igjen, forklarer hun.

- Tyder ikke på høy fart
Politiet fikk melding om trafikkuhellet klokken 12.20 mandag. De bekrefter at det var glatt på stedet der Anne Lena kjørte ut.

- Det var glatt i veibanen og selv om det ikke er noe som tyder på at sjåføren har holdt høy fart er fart og føreforhold to av momentene som vi vil se på i saken, sier etterforskningsleder ved Stord Lennsmannskontor, Egil Espeland, til iBergen.no.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping