Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg har ikke økonomi til å fortsette sånn

Anders Jacobsen sliter etter en svak sesongstart.

Sesongen 2014/15 har ikke åpnet slik Anders Jacobsen (29) hadde håpet. Han endte på 25.-plass i Klingenthal for to uker siden, og kvalifiserte seg ikke engang til de to rennene i Finland forrige helg.

- Jeg har ikke økonomi til å fortsette sånn veldig lenge. Da må jeg også ta konsekvensen. Enten får jeg gi meg, og finne på noe annet, eller så får jeg jobbe ved siden av hoppinga, sier Anders Jacobsen til Dagbladet.

Denne helgen er det Lillehammer som står på programmet.

Jacobsen har som mål å få hoppe alle omgangene der. Han sier seg fornøyd med de gode hoppene sine, men erkjenner at de ikke kommer ofte nok.

Etter at 29-åringen falt i Planica i mars 2013 og skadet korsbåndet alvorlig, har han som best klart en 11.-plass i løpet av 13 renn i verdenscupen.

Dette hadde han forhåpninger om å forbedre denne sesongen, men til Dagbladet forteller han at han rotet det til på trening i Midtstubakken rett før sesongstart. Det førte til at han «begynte å lete».

Fredag får han nye sjanser til å finne formen. Det er trening i Lillehammer klokken 10.00 og kvalifisering klokken 20.00.

Kommentarer til denne saken