Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg kan ikke leve uten en drink

Den tidligere Tottenham-stjernen sliter med enorme alkoholproblemer.

Paul Gascoigne har begynt å drikke igjen. Agenten til den tidligere fotballstjernen frykter for Gazzas liv, mens avisene trykker skandalebilder.

- Han vil ikke takke meg for at jeg sier dette, men han trenger hjelp umiddelbart, sier Terry Baker til BBC.

Gascoigne har slitt med alkoholmisbruk. Gjentatte ganger har han forsøkt å få orden på livet sitt.

- Jeg vet ikke hva som har skjedd på de fem-seks ukene siden jeg sist så ham før jul, men han er ikke i den gode formen han har vært, sier Baker.

Ramlet utpå
Gazza har skjerpet seg de siste årene, men nå har den tidligere Tottenham-stjernen ramlet utpå.

- Han har vært veldig fin, han har virkelig det, men nå er han det ikke. Men jeg tror han vet det selv. Hans liv er i fare fordi han er alkoholiker. Kanskje kan ingen redde ham. Jeg vet ikke. Jeg vet virkelig ikke, sier Baker bekymret.

Avisen The Mirror publiserte søndag bilder av en tydelig preget Gascoigne. Bildene sjokkerer hele Fotball-England. 45-åringen bruker ifølge avisen en blanding av valium og sterkøl.

- Jeg kan ikke leve uten en drink, blir Gazza sitert på.

Waddle bekymret
Mirror trykker bilder av Gascoigne på ølshopping. For noen dager siden begynte den tidligere landslagsspilleren å gråte under en veldedighetskveld. Skjelvende og tydelig preget måtte Gazza ledes vekk fra scenen. Ifølge venner sliter Gascoigne med depressjon, alkoholisme og narkotikaavhengighet.

Venner hevder at den tidligere Lazio-spilleren har sluttet med rehabilitering for misbruket sitt.

Tidligere landslagskollega Chris Waddle er bekymret.

- Vi kan bare håpe at han en dag kommer seg gjennom dette. Jeg ønsker ham alt godt og håper han kan vise mer styrke. Det han virkelig trenger å vite er at hele England er glad i ham. Hele nasjonen står bak ham, sier Waddle. (©NTB)

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå

Kommentarer til denne saken