Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg kom full på treningene

Superspissen gikk fra himmel til helvete, og tilbake igjen.

Adriano var på alles lepper da han scoret jevnt og trutt i Inter. Han fikk fornyet, og forbedret, sin allerede gullkantede kontrakt med Serie A klubben.

Så døde Adrianos far, og hele verden hans raste sammen.

Feilprioriteringer
Utenomsportslige aktiviteter ble prioritert foran fotballen. Han droppet treninger og ble observert på nattklubber. Formen dalte som et lodd.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

- Etter min fars bortgang ble jeg deprimert og alkohol var det eneste som fungerte som botemiddel. Jeg var bare glad når jeg drakk og kunne ikke slutte. Jeg gikk ut hver kveld og drakk det som sto fremme; vin, whisky, øl ... mye øl, sier Adriano til R7, ifølge Expressen.

- Jeg kom full på treninger hver dag. Jeg gikk ikke og la meg i redsel for å forsove meg. De fikk meg opp på beina og sendte meg hjem for å sove mens de sa til journalistene at jeg hadde muskelskade.

Sendt til Brasil
Adriano ble deretter sendt hjem til Brasil og et låneopphold i Sao Paulo for å få skikk på problemene. Det endte med at han fikk fyken fordi han blant annet skal ha skallet ned en motspiller og kommet for sent på treningene. Inter innså at Brasil-oppholdet ikke fungerte, og fikk ham tilbake. Men problemene bare økte.

Da Adriano ikke dukket opp igjen i Inter etter en landslagssamlig, fikk han fyken i den italienske klubben.

- Jeg sluttet ikke å drikke, og tilslutt ble det uholdbart. Jeg havnet i konflikter med (trener) Roberto Mancini og ble tvunget til å forlate Inter.

Fikk fyken
Da det stormet som verst valgte moderklubben Flamengo å ta imot spilleren som forlot klubben 8 år tidligere. Etter en lang rehabilitering er han nå på vei tilbake til god gammeldags form. 27-åringen har nå scoret 13 ganger på 21 opptredener i brasiliansk Serie A.

- Mange synes jeg var dum som ga opp en millionkontrakt. Men ingen penger kan kompensere for familierelasjoner. Jeg tapte pengene, men jeg vant lykken, sier Adriano.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken