Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg kom ikke for å drepe kvinner

En av leiemorderne skal ha nektet å henrette kvinnene i huset under trippelmordet i Hertfordshire.

Tirsdag ble tre menn funnet skutt og drept i et vertikaldelt bolighus i Hertfordshire. To kvinner ble hardt skadet, og en tre år gammel jente kom uskadd fra henrettelsen.

Nektet
En av leiemorderne skal ifølge den engelske avisen Mirror ha nektet å skyte kvinnene som oppholdt seg i huset. Det skal da ha oppstått en krangel mellom de to morderne, ifølge en anonym politikilde.

Den ene ønsket at kvinnene skulle skytes, men hans medskyldige - som holdt en pistol - nektet.
- Jeg kom ikke hit for å drepe kvinner, skal han ha sagt.

Like før hadde de to henrettet tre menn inne i boligen. Leiemorderne ba mennene om å knele, før de skjøt og drepte dem, skriver Mirror. Blant de drepte er far og sønn Keith (52) og Matthew Cowell (17).

Gikk amok
Da den andre leiemorderen nektet å drepe kvinnene, skal den første ha blitt rasende. Han trakk fram en kniv, og gikk direkte mot avdøde Matthews kjæreste, Clare (23), som kastet seg over datteren sin Angel (3) for å beskytte henne. Han knivstakk Clare mer enn 20 ganger.

- Clare gjorde ikke engang motstand, for hun lå oppå Angel. Hennes eneste tanke var å beskytte datteren, sier politikilden til Mirror.

Den 23 år gamle jenta overlevde på mirakuløst vis, men ble alvorlig skadet. Hun ligger nå på sykehus, i likhet med en annen kvinne som også ble rammet av skuddangrepet. Bevæpnet politi holder vakt på sykehuset.

Kan bli nøkkelvitne
Politiet håper nå at den tre år gamle jenta kan hjelpe dem å identifisere de skyldige. Hun er nå tatt hånd om av barnevernet.

De to asiatiske leiemorderne, som også drepte familiens hund, flyktet fra åstedet i en liten, rød bil. De er trolig i begynnelsen av 20-årene, og er nå etterlyst av politiet.

Torsdag uttalte politiet at de tror at drapene er doprelatert. Den tredje mannen som befant seg i huset, Tony Dulieu (33), har tilknytinger til narkotikamiljøet i byen.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter