Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg kom ikke hit for å erstatte Bale

Erik Lamela vil sette sitt eget preg på Tottenham Hotspur.

Erik Lamela imponerte til tider stort da Tottenham slo Sheriff i Europa League på White Hart Lane torsdag.

Nå spekuleres det i om argentineren kan komme til å få sin første Premier League-kamp fra start, etter overgangen fra Roma i sommer.

21-åringen har så langt slitt med å få det til på balløya, men nå håper Tottenham at torsdagens kamp kan ha vært ungguttens gjennombrudd.

- Feil å sammenligne meg med Bale
Mange ventet at Lamela, som ble kjøpt fra Roma for 30 millioner pund, skulle bli en direkte erstatter for Gareth Bale, men 21-åringen det blir en feil sammenligning .

- De nye signeringene kom hit med deres egne individuelle kvaliteter. Det blir ikke riktig å si at jeg kom hit for å erstatte Gareth Bale. Han er den han er, og jeg er den jeg er, sier Lamela til The Mirror.

- Jeg har sagt at jeg tror at jeg kan utgjøre en forskjell her, fordi jeg tror på meg selv, sier 21-åringen.

- Prislappen er ikke noe problem
Argentineren er Tottenhams dyreste spiller gjennom tidene, men Lamela føler ikke noe ekstra press på grunn av prislappen.

- Det gir ikke meg noe ekstra press. Roma betalte også mye for meg da de hentet meg fra Argentina. Prislappen er egentlig bare bra for meg. Den indikerer bare at Tottenham gikk ekstra langt for å få tak i meg, og det gjør at jeg har lyst til å bevise hva jeg kan gjøre, sier Lamela.

Til tross for at Lamela har slitt på fotballbanen i England fram til torsdagens kamp, føler ikke argentineren at overgangen har vært vanskelig.

- Nei, det har ikke vært vanskelig. Det spilles annen type fotball her, men da jeg kom til Roma, så spilte jeg ikke så bra den første måneden der heller. Men sakte men sikkert ble det bedre. Man blir bedre og til slutt så føler man seg bra, forklarer argentineren.

Søndag kan Erik Lamela få sin debut fra start i Premier League når Newcastle kommer på besøk på White Hart Lane.

Kampen følger du i vårt livesystem fra klokken 13:00.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken