Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg leide ikke ut kona

Den tidligere platedirektøren Arvid Berge, nekter for at han har solgt kona til horekunder.

Eksdirektør Arvid Berge i plateselskapet Showtime Records er nå siktet for hallikvirksomhet.

Berge, som er den tidligere platedirektøren til countrystjernen Liv Marit Wedvik, er siktet for å ha leid ut sin tidligere thailandske kone til menn på hoteller rundt om i Sør-Norge de fem ukene de var gift høsten 2005.

- Jeg har mistet all respekt for politiet etter denne saken. Det som startet som en konkurs for tre år siden, har utviklet seg helt vilt. Siden jeg gikk konkurs, tror de at jeg er skyldig i alle påstander mot meg, sier Berge til Telemarksavisa.

Brudd med countryartister
Den tidligere platedirektøren ble rikskjendis etter bruddet og krangelen med countrystjernene Heidi Hauge og Liv Marit Wedvik sommeren 2004.

Ifølge Varden er Berge også siktet for å ha unndratt 830.000 kroner, en Chevrolet Van og 20 originalinnspilinger på CD fra boet etter konkursen.

- Halliksiktelsen, og en eventuell tiltale om det, dreier seg ene og alene om pengeutpressing fra ekskona. Vi var gift i fem uker, i september - oktober 2005. Om de klarer å koble det opp mot hallikvirksomhet, er det slett politiarbeid, mener Berge.

Han påpeker at han aldri har vært hallik.

- Aldri beriket seg på andre

Berge har nå engasjert kjendisadvokat John Christian Elden. Verken Elden eller Berge er informert om siktelsen fra politiet.

- Foreløpig er både han og jeg kun orientert om saken gjennom avisene. Han er ikke gjort kjent med noen påtaleavgjørelse i saken ut over det politiet opplyser i media, sier Elden til Nettavisen.

Han sier at hans klient ikke kjenner seg igjen i anklagene.

- Han stiller seg uforstående til anklagen om hallikvorksomhet, men erkjenner at det har vært rot i konkursboet. Uten noen tiltale vet vi ikke hva anklagen gjelder konkret. Han har imidlertid aldri beriket seg selv på bekostning av andre, sier Elden.

Advokaten forstår godt at Berge reagerer på politiets fremgangsmåte i saken.

- Jeg skjønner godt at han er kritisk til å få høre om anklagene mot seg i pressen og ikke direkte fra politiet, sier Elden til Nettavisen.

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet