Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg liker press

Annika Sørenstam tror hun har en god sjanse til å bevare håpet om en Sørenslam etter helgens US Open.

Sørenstam, som har vært helt overlegen på damenes LPGA-tour i år, har gått til topps i de to første major-turneringene, Kraft Nabisco Championship og LPGA Championship, i år. Nå står major nummer tre for tur, US Open, der Suzann Pettersen også deltar.

Annika har tidligere sagt at hun ønsker å vinne alle fire Grand Slam-turneringene i løpet av én sesong. Torsdag slår hun ut på Cherry Hills-banen i Denver. Vinner hun i helgen også, mangler hun «bare» å gå til topps i British Open i juli.

- Jeg vet det vil være en del press på meg i helgen, men det er sånn jeg liker det. Jeg setter meg høye mål, og jeg elsker det jeg gjør, sier hun.

Den 34-årige supersvensken vant US Open tilbake i 1995 og 96, og ble nummer to i fjor, to slag bak Meg Mallon. Den største utfordringen i turneringen i år kan imidlertid komme fra 15 år gamle Michelle Wie, som ble nummer to i LPGA Championship nylig.

- Jeg føler at jeg har en stor sjanse denne helgen, sier hun.
- Jeg har trent hardt, og det er en US Open-turnering, så man aner ikke hva som kommer til å skje. Jeg har det moro. Jeg føler at jeg blir bedre.

TV 2 Nettavisen kommer tilbake med resultater etter hvert som turneringen skrider frem.

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner

Kommentarer til denne saken