Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg ønsker å fortsette i utlandet

Klubbløse Vadim Demidov trener med Rosenborg, men en retur til norsk fotball er lite aktuelt.

Vadim Demidov har vært klubbløs siden låneoppholdet med spanske Celta Vigo tok slutt og han forlot Eintracht Frankfurt denne sommeren.

Han trener for tiden med Rosenborg mens han er på klubbjakt, men sier at noen retur til Tippeligaen neppe blir aktuelt.

Vil ikke kommentere
Han sier at det viktigste er at valget han tar er riktig for ham og samboeren Christina Vukicevic, uansett hvor han ønsker å fortsette karrieren.

- Jeg vil fortsette i utlandet, men alt er aktuelt per dags dato. Det eneste som er aktuelt i Norge er Rosenborg, men det er bare rykter akkurat nå og jeg snakker ikke med dem om det, sier Demidov til TV 2 Sporten.

Midtstopperen ønsker ikke å kommentere hvilke klubber som er aktuelle, men at han vurderer en del tilbud og regner med at ting vil ordne seg i løpet av denne måneden.

26-åringen skrev under en treårskontrakt med Eintracht Frankfurt da han forlot spanske Real Sociedad forrige sommer. Han fikk lite tillit i Tyskland og ble lånt ut til spanske Celta Vigo hvor han gjorde sakene bra.

Utelatt fra landslagstroppen
Demidov er ikke tatt med i Drillos landslagstropp som møter Sverige i kveld, men dette kom ikke overraskende på 26-åringen. Han er derimot overrasket over at klubbløse Daniel Bråthen er inkludert i troppen.

- Det tror jeg han er selv også. Det er ikke mange landslag med klubbløse spillere, så det overrasker ikke meg at jeg ikke er med, sier Demidov.

Til tross for utelatelsen har midtstopperen ambisjoner om å spille seg tilbake på landslaget, noe han tror er mulig om han holder seg skadefri, finner seg en ny klubb og får spilletid.

Reklame

Nå: Stort ryddesalg i Nettavisens nettbutikk

Kommentarer til denne saken