Carlo Ancelotti har i løpet av sine mange år som fotballtrener og manager hatt stor suksess.

Både med AC Milan, Chelsea og Paris Saint-Germain vant den rutinerte italieneren ligamesterskap og cuptitler.

Med AC Milan vant han Champions League to ganger, og tapte én finale, mens han også hadde suksess under tiden i Juventus.

Etter en fantastisk førstesesong i Chelsea, der han vant Premier League og FA-cupen, kom imidlertid en stor nedtur i den andre sesongen.

Ble ikke vist respekt
Dette førte til at oppholdet på Stamford Bridge ikke ble mer enn to sesonger. 22. mai 2011 fikk han sparken av Roman Abramovitsj.

I dag er Ancelotti hovedtrener i Real Madrid, en av de største og viktigste jobbene i fotball, og der strever han med å tette luken til Barcelona.

I ny og ne blir han likevel minnet på tiden hos de blå i London og i et nylig intervju snakker han om sitt forhold til spillerne i Chelsea.

Ancelotti sier at han stort sett kom godt overens med spillergruppen, men at én spiller klarte å lage trøbbel. Han ønsker ikke å navngi vedkommende.

- Vi hadde sjelden problemer med spillerne i Chelsea, men én gang var det en uoverensstemmelse, sier han i et intervju gjengitt i Metro.

- En spiller viste meg ikke respekt og jeg prøvde å «drepe» ham. Det viste seg at det ikke var mulig, sier italieneren videre.

Drogba kom for sent
Det er vel høyst tvilsomt om situasjonen var så dramatisk som Ancelotti her beskriver, men det er ingen ukjent sak at mange managere ikke lar seg «pelle på nesa».

- Spilleren var klubbens eiendom, og noen ganger kan du ikke gjøre det du selv ønsker i en slik situasjon, sier Ancelotti.

I intervjuet forteller Ancelotti også at spilleren, som han altså ikke ønsker å navngi, hadde en lang historie med flere uheldige episoder bak seg.

En som stort sett oppførte seg bra i Chelsea var Didier Drogba. Men heller ikke ivorianeren slapp unna om han ikke fulgte reglene til Ancelotti.

- Drogba kom 30 minutter for sent til en kamp. Da fikk han selvsagt ikke spille. Det handler om å vise hverandre gjensidig respekt, sier Ancelotti.

Real Madrid skal onsdag ut i Champions League-kamp mot Galatasaray. Den spanske klubben topper sin gruppe med 10 poeng fra fire kamper i høst.