Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg stoler ikke på Balotelli

Men Roberto Mancini tror spissen kan bli avgjørende i kampen om gullet.

Manchester City-manager Roberto Mancini må klare seg uten Sergio Aguero i lørdagens kamp mot Sunderland etter at argentineren har pådratt seg noe som bli kalt en «idiotisk» skade.

Carlos Tevez skal ikke være i god nok form til å spille 90 minutter og det kan dermed se ut til at Citys manager nå må sette sin lit til Mario Balotelli. Men Mancini forteller at han fortsatt ikke føler han kan stole på den unge spissen.

- Ingen stoler på Mario
- Jeg stoler ikke på Mario. Ingen stoler på Mario, sier Mancini til Sky Sports.

- Han er en klassespiller. Han kan klare alt. Han kan komme til å score to mål mot Arsenal neste uke, men han kan også komme til å få rødt kort, forklarer Mancini.

Italieneren tror riktignok at Balotelli kan bli viktig i kampen om seriegullet.

- Hittil har han gjort det bra for oss, og han kan bli avgjørende i de siste åtte kampene. Men stole på han? Aldri, sier City-manageren.

Frustrert over Aguero-skade
Mancini har foretrukket Sergio Aguere på topp store deler av sesongen og er frustert over å miste argentineren i de kommende kampene.

- Jeg er veldig skuffet over hva som skjedde forrige uke. Jeg er faktisk mer enn veldig skuffet. Det er utrolig hvordan vi kan miste en spiller på et så dumt vis, sier Mancini.

Italieneren vil i midlertidig ikke si hvordan Aguero skadet seg.

- Jeg kommer til å fortelle det når sesongen er over, sier City-manageren.

Det er ventet at Aguero vil være ute med skade i nærmere to uker. Det er dermed stor sjanse for at Mancini må klare seg uten argentineren i den viktige kampen mot Arsenal neste søndag.

- Vi håper å få han klar til kampen mot Arsenal, men jeg vet ikke om det er mulig, forteller Mancini.

Skadet seg på sønnens minimotorsykkel
I følge Daily Mirror skal Aguero ha skadet seg da han lånte sin tre år gamle sønns minimotorsykkel.

Argentineren skal ha skadet foten under prøvekjøringen. Avisen skriver også at spissen forsøkte å behandle skaden selv, noe som gjorde at vondt ble til verre.

Aguero skal ha brukt anestetisk isspray på foten, men dette skal ha ført til at spissen pådro seg brannsår og blemmer, noe som har gjort ham utilgjengelig for de neste kampene for City.

Kan bli seriefinale
Manchester-klubben ligger for øyeblikket på en andreplass i årets Premier League - kun tre poeng bak byrival Manchester United.

Foreløpig kan det se ut som om det vil bli en ren seriefinale når de to klubbene møtes 30 april på Ethihad Stadium.

Lørdag får City besøk av Sunderland. Du kan følge kampen på NAlive.no fra kl 16.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken