Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg tar over Chelsea

Jose Mourinho har gitt Porto beskjed om at han til sommeren overtar som Chelsea-manager etter Claudio Ranieri.

Ifølge The Sun får 41-åringen 60 millioner kroner for å overta ansvaret på Stamford Bridge. Mourinho har bedt assistentrener Baltemar Brito og keepertrener Silvino Louro om å slå følge fra Portugal til London.

Mourinho skal ha fortalt sine to kolleger om beslutningen da de var på restaurant for å feire Portos andre strake seriemesterskap forrige helg.

Porto-president Pinto da Costa innrømmer at han ikke har muligheter for å stikke kjepper i hjulene for Mourinhos ønsker om å fortsette trenerkarrieren i England, men sier klubben vil forlange 25 millioner kroner i kompensasjon.

Det spekuleres nå i om Champions League-semifinalisten vil erstatte Mourinho med Carlos Queiroz, som trolig er ferdig i Real Madrid så snart den skuffende sesongen er slutt for spanierne.

Ironisk nok ønsket Real å erstatte Queiroz med nettopp Mourinho, men har innsett at de kommer til kort mot Chelsea-eier Roman Abramovichs feite bankkonto.

Ifølge The Sun er Chelsea og Porto blitt enige om å avvente offentliggjøringen av Mourinhos overgang til etter finalen i Champions League. De to lagene henger som kjent begge med i turneringen.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen