Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg trengte bare 60 sekunder på å overbevise Pedro

José Mourinho forklarer hvordan han snøt Manchester United for angriperen.

Pedro var på det nærmeste klar for Manchester United. Så dukket José Mourinho opp.

- Det tok meg bare et minutt. Jeg brukte ikke mer enn 60 sekunder på å få til en avtale, sier Chelsea-manageren ifølge Telegraph.

Den tidligere Barcelona-vingen ble nylig klar for Chelsea, og forventes å gjøre sin Premier League-debut allerede søndag.

Følg West Bromwich - Chelsea live her.

Kort samtale
Ifølge 52-åringen var det ikke særlig vanskelig å få Pedro til å velge hans klubb. Det til tross for at spilleren bekreftet at han var nær ved å signere for en annen klubb. Dette skal visstnok ha vært Manchester United.

- Jeg spurte om det var sant at han ville forlate Barcelona. Da sa han at han elsket stedet og klubben, men at han hadde bestemt seg for å dra. Deretter lurte jeg på om han hadde signert for en annen klubb enda. Til det svarte han at han var nær ved å signere, men at ingen ting var fikset enda. «Vil du komme hit?», var mitt siste spørsmål. Pedro svarte at han ønsket det, og dermed var avtalen i boks, forteller Mourinho.

Utkjøpsklausul
Chelsea skal ha benyttet seg av en utkjøpsklausul verdt 21 millioner pund for å sikre seg lynvingen. Det skal være en veldig god pris, skal vi tro portugiseren.

Med én ving inn, ryktes det at en annen ving er på vei ut. Juan Cuadrado kobles med Juventus, og forventes å bli klar for en låneovergang til Torino-klubben innen kort tid.

Kommentarer til denne saken