Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg tror ikke jeg skal bruke de ordene som går gjennom hodet mitt

«Alle» trodde Veton Berisha hadde reddet Viking.

VIKING - VÅLERENGA 3-4:

Vålerenga mot Viking var en kamp mellom to av Tippeligaens formlag denne våren. I sentrum av begivenheten fant vi Ghayas Zahid, Christian Grindheim og Veton Berisha.

20 år gamle Zahid har vært en av Tippeligaens store spillere denne sesongen, og mot Viking noterte han seg for to scoringer.

Også Viking-fansens favoritt, Veton Berisha, ville være med på showet. Med to mål i den andre omgangen, så han ut til å bli Vikings store helt.

Men Vålerenga-kaptein Christian Grindheim ville ikke ha noe av noen poengdeling. Fire minutter på overtid sklei han inn seiersmålet. Dermed vant gjestene 4-3.

Skuffet Berisha
Grindheim var veldig fornøyd etter seieren, men innrømmer at den var noe ufortjent.

- Det er deilig! Vi blei kjørt rundt i hele andreomgang. Det ser ut som vi prøver å parkere bussen, og sånt får vi ikke til. Det er en litt ufortjent seier, sier matchvinneren til C More etter kampen.

Berisha var svært skuffet etter kampen, og måtte trøstes av Viking-sjef Kjell Jonevret. Etter å ha kommet litt til hektene, lot han seg intervjue av pressen.

- Jeg tror ikke jeg skal bruke de ordene som går gjennom hodet mitt. Det er utrolig surt. Utrolig tungt, konkluderte en skuffet Berisha på C Mores sending.

Ghayas-dobbel
Begge målene til Zahid kom tidlig i den første omgangen. Og målene var nesten identiske. Vålerenga-spilleren fant ledig rom bak Viking-forsvaret, og fra skrått hold, satt han ballen sikkert i lengste hjørne.

Dette skjedde både i det sjette og det 24. minutt.

Fredheim Holm var arkitekt ved både 1-0 og 2-0-målene til Zahid. I første omgangs siste minutt tok Fredheim Holm nok en gang på seg servitør-rollen. Vingen trillet til Deshorn Brown, som banket inn 3-0 til bortelaget.

På overtid av den første omgangen fikk likevel Viking reduseringen de ønsket seg. Etter et innlegg fra Samuel Adegbenro, headet Veton Berisha ballen i nota bak Vålerenga-keeper Michael Langer. 3-1 til pause.

Berisha snudde
Etter pausen var det Viking som satt opp tempoet. Etter 57 minutter var Berisha svært nær ved å redusere til 3-2, men han klarte akkurat ikke å nå ballen foran Vålerengas åpne mål.

Det målet var det Jon Dadi Bödvarsson som fikk æren av å score. Yann-Erik de Lanlay trillet gjennom islendingen, som satt ballen sikkert i mål.

Åtte minutter før full tid dukket Berisha nok en gang opp. Viking-frelseren var sterkest i en duell etter en corner, og headet inn utligningen.

Viking presset på for å score seiersmålet, men klarte ikke å score. Dermed kom Vålerengas mulighet til å stjele med seg alle tre poengene. Fire minutter på overtid dukket Christian Grindheim opp i feltet, og satt inn 4-3. Dermed tok Kjetil Rekdal med seg alle poengene hjem til Oslo.

Liker du fotball? Sjekk ut vårt fotballmagasin her:

Kommentarer til denne saken