Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg var veldig trist, men nå gleder jeg meg

Lagkameratene hyller Mesut Özil.

Jack Wilshere mener Mesut Özil har fylt tomrommet etter Cesc Fàbregas i Arsenal.

Fàbregas forlot Arsenal til fordel for Barcelona i 2011. Wilshere tror laget endelig har fått en skikkelig erstatter på plass etter at Özil ble hentet fra Real Madrid.

- Jeg var veldig trist da Fàbregas dro, men nå gleder jeg meg over Özils ankomst. Han har funnet seg godt til rette. Han spiller på Arsenal-måten, og jeg tror det er mye mer i vente, sier Wilshere, ifølge Sky Sports.

Serieleder Arsenal møter Cardiff på bortebane i Premier League lørdag.

Sentral på laget
Özil slo til umiddelbart i London-klubben etter ankomsten fra Real Madrid i begynnelsen av sesongen. Tyskeren er raskt blitt en av Arsenals viktigste spillere.

- Han er så komfortabel med ballen, både med høyre og venstre fot. Du kan også se på statistikken at han løper mest, forteller 21-åringen.

Forsvarsspilleren Per Mertesacker er også svært fornøyd med Özils bidrag ute på banen.

- Mesut har hatt fin framgang. Vi er veldig fornøyd med ham, spesielt i overgangen fra forsvar til angrep. Da er han alltid en trussel. Han er i god form, og jeg tror vi vil få se enda mer av ham, sier tyskeren.

Takker Wenger
Jack Wilshere nyter også gode dager på midtbanen for Arsenal. I mesterligakampen mot Marseille scoret han to mål. Han takker manager Arsène Wenger for tilliten.

- Han har vært den viktigste personen i karrieren min. Han ga meg muligheten da jeg var 16. I noen kamper spilte jeg ikke bra, men han støttet meg selv om jeg gjorde feil. Det er viktig, mener Wilshere.

P.S: Følg Cardiff - Arsenal i vårt livesenter, NA Live, fra klokken 16.

Reklame

Ny grillpakke for sommeren 2021: - Våre absolutte favoritter i en pakke

Kommentarer til denne saken