Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg vil vekk fra Blackburn

- Nå er det nok. Jeg er lei av å bli tråkket på, sier en oppgitt Benni McCarthy.

Du ville muligens også bli sint. Tenk deg følgende scenario: Du jobber sent. Sammen med mange andre. De andre får fri morgenen derpå. Men ikke du. Sjefen beordrer deg på jobb for litt ekstra trening. Tja, sier du kanskje, det ville nok vært greit, det. Andre ville kanskje reagert voldsomt. Akkurat som Benni McCarthy.

For det er nemlig nettopp det som har skjedd med Blackburns Benni McCarthy denne uka. Ifølge Daily Mail har han måttet møte på trening klokka 7 om morgenen, og det selv om han spilte i mandagens 2-2-kamp mot Sunderland.

- Jeg er blitt urettferdig behandlet. Jeg har ikke vært noe dårligere enn de andre. Likevel er jeg den eneste av dem som spilte mot Sunderland som måtte komme for å trene klokka sju dagen etter. Ja, jeg innrømmer at jeg har hatt problemer med å innfri managerens vektkrav. Det er min feil. Men jeg gir alltid alt i kampene. Likevel virker det altså som om jeg straffes hardere enn de andre, sier han.

McCarthy har blitt bøtelagt to ganger denne sesongen for å ha veid for mye.

- Jeg vil ikke lage trøbbel. Når den fysiske treneren sa at jeg måtte komme tidlig på trening så aksepterte jeg det. Jeg er ikke en som klager foran alle. Samtidig er det demoraliserende og vanskelig å forstå. Da jeg veide for mye forsto jeg at jeg ikke fikk spille. Det var jo straffen. Men så ble jeg brukt i kamp. Likevel straffes jeg. Forrige uke sa manageren også at jeg var en av de beste spillerne Blackburn noensinne hadde hatt. Så sa han at jeg kunne dra hvis de fikk et greit tilbud på meg, sier han hoderystende.

McCarthy er redd for å miste sjansen til å spille i VM på hjemmebane i Sør-Afrika til sommeren, og håper derfor han får en overgang til Birmingham, Wigan eller Portsmouth i januar. Les også: Onsdagens Premier League-rykter.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken