Gå til sidens hovedinnhold

Jente drept, fem gutter skadd

Jenta satt alene i den ene bilen. Fem gutter i den andre bilen er alvorlig skadd.

En 18 år gammel jente ble drept, og fem gutter mellom 16 og 20 år er alvorlig skadd etter dødsulykken på Frøya onsdag kveld.

– Det er ikke foretatt en sikker identifikasjon av den døde, men vi er ganske sikre på at det er en jente på 18 år som har omkommet. Hun var fører av den ene bilen. Det var fem unge menn i den andre bilen. Alle de er alvorlig skadd, men ikke livstruende, sier operasjonsleder Leif Berglund ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Nettavisen torsdag morgen.

Den kraftige kollisjonen mellom de to bilene skjedde på fylkesvei 716 på Frøya i Sør-Trøndelag onsdag kveld. Alle de involverte er fra distriktet.

De fem skadde er alle innlagt på St. Olavs hospital i Trondheim.

– Både den omkomne og de skadde i ulykken er ungdommer fra distriktet og kommunens kriseteam jobber med saken natt til torsdag, forteller operasjonsleder Harald Todal i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Kantina på Frøya videregående skole er åpnet for ungdommer som var på en fest i nærheten av ulykkesstedet.

En av de to bilene sto i brann da redningsmannskapene kom fram til ulykkesstedet og den omkomne satt i denne bilen. Vegvesenets ulykkeskommisjon er sendt til ulykkesstedet og skal undersøke omstendighetene sammen med politiet.

Politiet fikk melding om ulykken ved Skarsvåg på sørenden av Frøya klokken 23.18.

– Vi har hatt tekniske etterforskere på stedet i natt sammen med folk fra ulykkeskommisjonen og Statens vegvesen. Den endelige konklusjonen om ulykkesårsaken er ikke klar. Det har vært et kraftig sammenstøt, så fart er blant momentene som blir sett på, sier Berglund.

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken