Gå til sidens hovedinnhold

Jenter forsvunnet i Belgia

Foreldrene forlot stesøstrene på 7 og 10 år utenfor en bar i Liége. Siden har ingen sett dem. Se video.

SE INNSLAG PÅ TV 2 NYHETENE (gratis)

Stesøstrene Nathalie Mahy (10) og Stacy Lemmens (7), forsvant natt til lørdag. Det er ikke funnet livstegn etter jentene og politiet frykter de kan være kidnappet.

De to stesøstrene var med foreldrene på gatefest i byen Liége fredag kveld. Da foreldrene fortsatte festen inne på en bar skulle jentene leke utenfor. Først da foreldrene skulle avslutte festen ved 2-tiden om natten ble det oppdaget at 7-åringen og 10-åringen var forsvunnet.

Avhører mistenkt
Tirsdag kveld meldte en mistenkt seg for politiet, etter å ha blitt gjenkjent etter en nyhetssending på tv. 39-åringen Abdallah Ai Oud ble sett i nærheten av jentene like før de forsvant, og hadde også vært forsvunnet siden natt til lørdag.

- Vi vet at han befant seg i området da jentene forsvant. Mer kan vi ikke si før vi har flere detaljer, Alain Remue, ved belgisk politi til TV 2 Nyhetene.

Politiet gjennomsøkte 39-åringens hjem i byen, og utvidet søket blant annet til et forlatt sykehus og elven Meuse som renner gjennom byen. Nå skal mannen avhøres som mistenkt i saken.

Vekker minner
Forsvinningen vekker minner om en sak Belgia helst vil glemme, pedofilisaken på midten av 90-tallet. Marck Dutroux ble dømt for å ha tatt livet av fire mindreårige jenter. To av hans ofre ble bortført i den samme byen hvor Nathalie og Stacy nå er savnet.

Nathalies mor og Stacys far, som har et forhold, er blitt kritisert for å ha forlatt jentene utenfor baren. Nylig overtok sosialvesenet ansvaret for parets ett år gamle barn.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå

Kommentarer til denne saken