Gå til sidens hovedinnhold

Jerv-eventyret stopper i Kristiansund

Jerv har scoret helt på tampen i to kamper på rad. I dag tar hellet slutt.

Tro meg når det føles meningsløst å skrive om gevinstene på en tragisk dag som lørdagen var. Men vi leverte ett treff - Sverige til 2,10 i odds - av to tips lørdag og vi gikk i pluss.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1
: Norge MÅ vinne
Oddstips 3: Portsmouth er på vei tilbake
Tippekupongen: Norges EM-sjanser er ikke over

TV-kampene: Slik ser du kampene på TV

V64 Jägersro Galopp: V64 med norske favoritter
V4 Rättvik: Spennende omgang i Dalarna

Det er en rekke spennende kamper på søndagens langoddsprogram, men Ungarn - Norge er definitivt den mest spennende. Sportspills oddsekspert er til stede i Budapest.

Dagens single, merk tidlig innleveringsfrist klokken 11.55.
Kristiansund - Jerv, H 2,22.

Hjemmelaget raknet fullstendig i andre halvdel av OBOS-ligaen og tapte fire av de fem siste kampene, som til slutt sørget for at de mistet direkteplass til Tippeligaen.

Mot Ranheim ble det imidlertid sving på sakene og 1-0-seieren der sikret avansement i kvalifiseringen.

Forrige sesong var Kristiansund et fryktet hjemmelag, men denne sesongen har de vært noe svakere med 6-6-3. De siste syv kampene har de 5-1-1, dog, så det er tydelig at de har løst noe.

Heldige Jerv
Gjestene fortjener masse skryt for å i det hele tatt å spille kvalifisering, men det må sies at de har hatt noe flaks de siste kampene. Utlikningen mot Follo kom på 90 + 6 minutter, og også mot Hødd i den forrige playoff-kampen.

Selv om Jerv har levert en strålende sesong, må det være lov å si at de har hatt marginene veldig på sin side. Ikke minst da Hødd-spilleren som kunne avgjøre straffekonkurransen valgte en elendig Panenka-variant.

Gjestene har vært svært vanskelige å slå på bortebane og har 5-5-5 på reisefot. 18 baklengs på 15 matcher er slettes ikke verst!

Men i denne kampen tror vi at Kristiansunds kompetanse er bedre enn Jervs. Gjestene har hatt marginene med seg i det siste, men hjemmelaget bør klare å booke et møte med Start i kvalifiseringen.

Hjemmeoddsen på 2,22 er deilig og spilles utvilsomt.

Kommentarer til denne saken