Gå til sidens hovedinnhold

Jevnt Lada-drama

Dramatikk da Larvik vant hjemme i Mesterligaen

Målvakt Ingrid Ødegaard ble matchvinner da hun reddet straffe i sluttsekundene, mot det russiske laget Lada. Dermed vant Larvik kampen 29-28.

- Det var litt flaks. Jeg trodde hun skulle skyte opp, men den traff foten, sa en fornøyd Larvik-målvakt til TV2 sporten etter kampen.

Men LHK fikk en fryktelig dårlig start og slet med å komme inn i kampen. På et tidspunkt lå de under med fem mål. Men allerede til pause var de i tet mot russerne. Kampen var uten betydning i Mesterligaen ettersom Larvik allerede var klare for videre spill i cupvinnercupen.

- Det var en kamp å bygge videre på. Vi viste at vi klarte å holde konsentrasjonen i sluttminuttene, sier Linn-Kristin Riegelhuth.

Nå venter årets viktigste kamp på onsdag for Larvik. Byåsen har varslet at de skal rive ned Larvik fra tronen av norsk kvinnehåndball. En forsmak på det kan Larvik ha fått med cupfinalenederlaget i romjulen. Nå er de revansjesugne.

- Det blir den viktigste kampen vår. Vinner vi der blir vi vanskelig å ta i serien, sier Karl Erik Bøhn til TV2 Sporten.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?