Gå til sidens hovedinnhold

Joaquin vil bytte klubb

Den spanske stjernespilleren Joaquin trygler Real Betis om å la ham få bytte klubb.

Høyrevingen er under kontrakt med Real Betis fram til 2010, men og har lenge vært lojal mot klubben til tross for interesse fra storklubber som Real Madrid og Chelsea. Nå har han bestemt seg for at han vil vekk.

- Jeg har snakket med Javier Irureta (treneren) og fortalt ham at det er på tide for meg å gå videre. Jeg har oppnådd alt som er mulig å oppnå med Betis, nå vil jeg fortsette karrieren i en annen klubb, sier Joaquin til den spanske sportsavisen AS.

25-åringen har 42 landskamper for Spania, og var en del av landslaget Spania sendte til VM i Tyskland. Han ble hentet opp fra reservelaget til A-laget i 2000, og har helt siden den gang vært en av lagets viktigste spillere.

Forrige sesong hevdet Betis at de sa nei til et heftig tilbud fra Chelsea. Nå skal Valencia være interessert i Joaquin.

- Valencia har tilbudt 15 millioner euro for meg, pluss (den uruguayanske vingen) Mario Regueiro. Jeg forstår at Betis vil bestemme prisen, men de sa til meg at de ville lytte til tilbud og det har de ikke gjort, klager Joaquin.

Betis er for øvrig også i klammeri med spissen Ricardo Oliveira, som ennå ikke har returnert til Sevilla etter et låneopphold i Sao Paulo. Oliveira er forbannet på den spanske klubben fordi de nektet å forlenge låneavtalen slik at han kunne spille returkampen i finalen i Libertadores Cup.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken