(SIDE2:) 32-årige Igor Golovano var tjener og trainee butler for prins Philip og dronning Elizabeth i nesten to år. Men han sier at Buckingham Palace glemte å sjekke papirene hans da de ansatte ham.

- Jeg hadde med meg alle papirer, men de tok ingen kopier, sier den russiske butlere til The Sun.

Selv trodde han at det hele var i orden siden han jobbet for de kongelige. Han antok de hadde spesielle regler.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Glemte å søke
Men Golovano hadde ikke arbeidstillatelse, og derfor fikk han sparken fra hoffet på dagen da de fant det ut. Når man jobber uten å ha arbeidstillatelse i Storbritannia, bryter man også reglene for opphold.

Hoffet rådet derfor Golovano til å forlate dronningens rike helt og holdent, skriver The Sun.

Golovano hadde fått tillatelse til å jobbe i Storbritannia, men det var i 2005 og gjaldt kun jobben han da hadde i Metro Hotels. Det er den neste arbeidsgiveren som må søke om å få overført tillatelsen, og det glemte altså administrasjonen rundt dronningen av Storbritannia.

Golovano mener at han ikke kunne vite dette, og føler seg dårlig behandlet av hoffet. Det var tjeneren som til slutt spurte om arbeidstillatelsen var i orden da kontrakten skulle reforhandles.

- Fantastiske mennesker
Han er imidlertid full av lovord om dronningen, prins Philip og ikke minst prins Andrew.

- De var usedvanlige vennlige og høflige mot meg selv om jeg var en underdanig, sier han.

Selv er han nå redd for at han vil bli hevet ut av Storbritannia. Hoffet på sin side innrømmer overfor The Sun at ikke alle prosedyrer ble fulgt. De har også kompensert Golovano økonomisk for blunderen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!