Newcastles Joey Barton har fått mye oppmerksomhet så langt denne Premier League-sesongen.

Den beinharde midtbanemannen har allerede vært involvert i flere tvilsomme episoder og har høstet en del pepper fra såkalte eksperter.

Liverpool-guttens mange utspill på mikrobloggen Twitter, har heller ikke dempet på skriveriene rundt midtbanespilleren denne høsten.

Intervjutabbe
I forkant av sesongen, var det også mye snakk om at Newcastle ønsket å kvitte seg med spilleren og flere toppklubber sto angivelig klare til å slå til.

Da Fulham-stopper Philippe Senderos tirsdag gjestet et fotballtalkshow på kanalen ESPN, fikk han nettopp spørsmål om urokråka Barton.

Den sveitsiske forsvarsspilleren hadde også svaret klart, men var muligens en smule uheldig i formuleringen, selv om det startet bra.

- Du vet hva du kan forvente av Barton. Han er sterk i taklingene, forteller midtstopperen, før han fortsetter:

- Han vil komme i ansiktet ditt. Du må være forberedt allerede før kampen, rakk Senderos å fortsette, før publikum, programledere og de øvrige gjestene knakk sammen i latter.

- Bare barnslig
Med Senderos' aksent hadde utsagnet følgende ordlyd på engelsk «he will cum in your face», noe som altså kan bety å ejakulere i ansiktet på noen.

Som alle sikkert skjønner siktet Senderos selvfølgelig til det at Barton er en aggressiv spiller, men uansett hvordan man vrir og vender på det, blir det likevel komisk.

- Det var vel kanskje å ta litt hardt i. Nei, dette er bare barnslig, kommenterte en av talkshowets programledere, mens latteren fortsatt satt ganske så løst i studio.

Her kan du se video av det uheldige utspillet.

Fredheim-glipp
Sveitseren er imidlertid ikke den første som er uheldig med formuleringen under en TV-sending.

Her hjemme i Norge er kanskje Canal Plus-kommentator Kenneth Fredheims forsøk på å beskrive Fulham-benken som veltrent, et av de mest kjente fotballtilfellene.

Da han prøvde seg å bruke det engelske ordet for veltrent, «fit», i flertall, fikk utsagnet en betydning, som også var en smule uheldig.

Se lydklipp av Fredheims glipp i videovinduet under:

HTML EMBED
HTML EMBED