Gå til sidens hovedinnhold

Jogger påkjørt - bilfører stakk av

Mann (36) innlagt på Ullevål med alvorlige skader. Politiet ønsker å komme i kontakt med kvinne i sølvgrå stasjonsvogn.

En mann ligger alvorlig skadd på Ullevål sykehus i Oslo etter at han ble påkjørt og forlatt på gata i Porsgrunn i Telemark onsdag kveld. Politiet jakter på bilføreren som stakk fra stedet etter ulykken.

Sykehuset betegner torsdag morgen skadene som alvorlige.

Klokka 12.30 melder Telemark politidistrikt at mannen skal være koblet fra respirator på Ullevål og er i bedring. Sykehuset betegner tilstanden som stabil.

Ifølge Telemarksavisa ble mannen trolig påkjørt da han var på joggetur i Porsgrunn onsdag kveld.

Det var AMK som varslet politiet om at det lå en skadet mann i Stangsgate i Porsgrunn.

Vitner som var på stedet har opplyst til politiet at de hørte et «dunk» på ulykkesstedet en gang mellom klokka 21.15 og 21.20, skriver Telemarksavisa på nett.

- Politiet ønsker å komme i kontakt med en kvinne i en sølvgrå stasjonsvogn som var på ulykkesstedet før ambulansen kom til stedet. Politiet ønsker også andre tips i saken, skriver operasjonsleder Jan Olaf Jansen ved Telemark politidistrikt i en pressemelding torsdag morgen.

Politiet bekrefter at mannen er 36 år gammel og fra Porsgrunn.

Før mannen ble overført til Ullevål skal han ha blitt lagt i kunstig koma på Sykehuset i Telemark, skriver Telemarksavisa.

Ved 07.30-tiden melder operasjonsleder Jan Olaf Jansen at mannen er meget alvorlig skadet.

Politiet ønsker tips i saken til telefon 35906559. Det er satt av store styrker til etterforskning både på taktisk og teknisk etterforskning.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping