Gå til sidens hovedinnhold

John Terry er gjeldsslave

England og Chelsea stjernen John Terry har belånt husene sine til pipa.

John Terry tjener rundt seks millioner kroner i måneden som Chelsea-kaptein. Det er tydeligvis ikke nok. De siste årene har han refinansiert sitt eget hus hele fire ganger og det er nå belånt til pipa med 40 millioner kroner til ærverdige Coutts Bank.

Nesten det dobbelte av hva huset ble kjøpt for i sin tid.

Coutts Bank er bedre kjent som den engelske dronnings bank og har i mange år blitt flittig brukt av rike nordmenn.

John Terry skal også ha refinansiert huset han holder for sin svigermor.

Spillegal?
Ifølge The Sun skal John Terry ha slitt med spillegalskap i mange år. Der er uvisst om dette er årsaken til de stadige refinansieringene av husene.

Det har også tidligere blitt avslørt at John Terry har vært ute etter alternative inntekter utenom gigantlønnen han hever i Chelsea.

England-kapteinen har blitt tatt i å ta betalt for å gi folk privat omvisning på Chelseas hjemmebane, Stamford Bridge, uten at dette var klarert med klubben.

Det har vært en del kontroverser rundt Terry de siste årene. Det har blitt avslørt at han hadde et forhold til kona til sin gode venn og lagkamerat Wayne Bridge, og han er også innblandet i en rasismesak etter en episode i bortekampen mot QPR.

Problem også i Norge
Det skal altså være spillegalskap som er årsaken til at Terry nå opparbeider seg stor gjeld.

Spillegalskap har også vist seg som et problem i Norge. I fjor sto både Start-spiller Jesper Mathiesen og Sogndals Ørjan Hopen fram spilleavhengige. Hopen er nå til behandling hos en klinikk i England.

Claus Lundekvam har vært en av de som mener at problematikken rundt avhengighet av både gambling og rus burde bli adressert sterkere.

- Jeg blir steike forbanna over at flinke, oppegående folk ikke vil erkjenne at alkoholisme, gambling, pillemisbruk og sånt eksisterer i Norge. Det florerer jo. Dette problemet er blitt større og større, men er tabu i Norge. Har vi sånne problemer, skal det skyves under teppet, uttalte Lundekvam til Nettavisen under «Det Store Intervjuet».

- Det starter ofte med depresjoner etter karriereslutt. Vi har ikke kompetanse på dette innenfor toppidretten i Norge. Det er heller ingen aksept eller anerkjennelse å få fra fotballforbundet eller idrettsforbundet. De vet nok om det, men erkjenner det ikke, for de vil heller stå sammen med Bama og de andre sponsorene og vise en helt annen livsstil. Men problemet blir bare større og større, fortsatte Lundekvam.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken