Gå til sidens hovedinnhold

John Terry kan miste VM

Chelsea-kapteinen er sendt til sykehus.

John Terrys drøm om VM-spill for England henger i en tynn tråd.

Stopperkjempen krasjet med en lagkompis på trening onsdag, og Chelsea frykter at Terry kan ha brukket et ben i foten, på fagspråket metatarsal-benet.

- Han forlot treningsanlegget oppreist, men med en beskyttelse rundt foten. Nå venter vi på resultatene fra røntgenundersøkelsen på sykehuset. Dette blir klart torsdag, skriver Chelsea i en melding - ifølge Daily Mail .

Dermed ser det uansett dårlig ut for cupfinalen lørdag, hvor Chelsea med seier over Portsmouth kan ta «The Double» for første gang i klubbens historie.

Flere skader
Nyheten er ikke bare dårlig for Terry - som har hatt et oppsiktsvekkende innholdsrikt år - men også for landslagssjef Fabio Capello, som fra før holder pusten over skadene til kaptein Rio Ferdinand og midtbanekrigeren Gareth Barry.

John Terry er nybakt seriemester, men har hatt nok å stri med denne sesongen. Da det ble avslørt at Terry hadde hatt en affære med tidligere lagkamerat Wayne Bridges ekskjæreste, mistet han kapteinsbindet på England.

Nå kan han også miste VM. Muligens går plassen i stedet til forsmådde Wayne Bridge som sa nei takk til landslaget som følge av sexavsløringene omkring Terry og ekskona?

Reklame

Nå er det salg på våre grillfavoritter

Kommentarer til denne saken