King hadde ikke startet for Blackburn siden 4. oktober, men takket for tilliten ved å gi laget ledelsen etter 41 minutter. Han klarte likevel ikke å hindre at det ble 1-2-tap for lokalrival Bolton.

Nordmannen, som spilte på kanten, kom alene gjennom og rundet keeper før han trillet ballen i det tomme målet.

I annen omgang kom en gammel kjenning på banen. Emile Heskey er tilbake i engelsk fotball på en korttidskontrakt med Bolton etter to sesonger i australsk fotball, og 36-åringen brukte bare noen minutter på å presentere seg.

Etter 59 minutter ble han servert av en annen veteran, Eidur Gudjohnsen, og den tidligere landslagsspillere brakte balanse i regnskapet. Tre minutter senere avgjorde Darren Pratley til fordel for hjemmelaget.

Jonathan Parr spilte 90 minutter på Ipswichs venstreback da de tok et nytt steg mot opprykk med 4-2-seier borte mot Brentford.

I Norwich vant hjemmelaget hele 6-1 over Millwall uten Alexander Tettey på banen. Midtbanespilleren gikk glipp av kampen på grunn av en kneskade.

Serieleder Bournemouth tok tre nye poeng da de slo Fulham 2-0, mens Middlesbrough holdt kontakten med de to topplagene etter solide 3-0 mot et Nottingham Forest ute av form.

Også Derby imponerte med 4-0-seier borte mot Birmingham.

I bunn tapte Blackpool igjen, og laget er nå helt hektet av med 13 poeng. Neste lag på tabellen er Brighton med 20. Fredag var det Sheffield Wednesdays tur til å slå den hardt prøvede klubben. (©NTB)