Blackburn-spissen DJ Campbell er arrestert i forbindelse med en etterforskning av kampfiksing i engelsk fotball. Det bekreftet klubben mandag.

- Etter rapporter i dagens nasjonale medier kan Blackburn Rovers bekrefte at spissen DJ Campbell er blitt arrestert. Klubben vil ikke komme med ytterligere kommentarer til det som nå er en pågående juridisk sak, skriver Blackburn på nettstedet sitt.

Tidligere har man trodd at kampfiksingen kun har dreid seg om lavere divisjoner i engelsk fotball. Søndag uttalte Storbritannias byrå for nasjonal kriminalitet (NCA) at seks nye personer er arrestert. Én av er angivelig en spiller som har fortalt en Sun on Sunday-reporter at han kunne garantere visse hendelser i en kamp i mesterskapsserien.

Avisen hevder å ha bevis for at en spiller forteller at han har organisert en «bestilling» i en fersk kamp i ligaen der en annen spiller fikk 302.000 kroner (30.000 pund) for å få et gult kort. Den samme spilleren skal også ha skrytt over at han kan fikse Premier League-kamper.

Sun on Sunday nevner ikke spilleren ved navn. 32-årige Campbell har spilt for Blackpool og Queens Park Rangers før han gikk til Blackburn tidligere i år.

I en annen etterforskning har britisk politi siktet fire personer, inkludert to spillere fra sjette liganivå i England, for kampfiksing. (©NTB)