CHELSEA - QPR 1-0: - Jeg er tilbake, og det er hemningsløst deilig, sier Joe Cole.

Det er lett å forstå hva han mener. Den underholdende midtbanespilleren har slitt med en kneskade siden januar, men gjorde onsdag comeback for Chelsea i ligacupkampen mot Queens Park Rangers.

Cole fikk til og med kapteinsbindet av Carlo Ancelotti, ettersom John Terry ikke var i startelleveren. Cole spilte en god kamp og bidro også på målet til Salomon Kalou, som avgjorde duellen.

- Det kommer til å gå opp og ned. Alt jeg kan gjøre, er å jobbe hardt på treningsfeltet, sier Cole ifølge Sky Sports.

Fornøyd med ungguttene
QPR klarte seg svært godt i møtet med Premier Leagues for tiden beste klubb, og nærmest tvang Chelsea til å bruke Frank Lampard, Ashley Cole og John Terry, som alle startet kampen på innbytterbenken.

- QPR klarte seg veldig bra og ga oss tøff motstand. Det var godt å se at Joe og Paulo (Ferreira) kom seg gjennom 90 minutter, Juri (Zjirkov) fikk en god time og de to ungguttene gjorde det veldig bra, sier assistenttrener Ray Wilkins. Ungguttene han sikter til, er Sam Hutchinson (20) og Fabio Borini (18).

Hutchinson spilte midtstopper sammen med Ferreira i 77 minutter, før han overlot plassen til Terry, mens Borini spilte på topp sammen med Kalou hele kampen.

Enkelt: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Hargreaves nærmer seg
En annen Premier League-profil som har slitt med en seriøs kneskade, er Manchester Uniteds Owen Hargreaves. Også han har tatt et viktig skritt framover.

Midtbaneterrieren har begynt å trene på Carrington igjen, etter et langvarig opphold i USA, hvor han ble operert og deretter fikk nøye oppfølging.

United håper at han kan være spilleklar igjen i slutten av november.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!