Gå til sidens hovedinnhold

Juve og City deler poengene

Begge lagene lever greit med uavgjort og vi tror på poengdeling i Torino.

Det ble en strålende tirsdag for Nettavisens oddstips og det er deilig å være tilbake på vinnersporet. Langskuddet til 2,95 gikk inn sammen med den ene dobbelen til 3,24 i odds, av totalt fire forslag.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 1
: Nordtveit og co. nekter å tape
Oddstips 2: Storebror Start blir for gode
Oddslangskudd: Kroken på døra for Rafa Benitez
Tippekupongen: Zlatan knuser Malmö-fansens hjerter
Nattens NHL-dobbel: Zucca og Rangers slår topplaget

TV-kampene: Dette er ukens oversikt

V76 Bjerke: Bonuspott og herlig Bjerke-løp
V4 Täby Galopp: Galoppfest med Fanny

dagens langoddsprogram er det mye av det samme som tirsdag. Det er stor runde i Champions League, der flere engelske lag skal i aksjon - blant andre Manchester-lagene. I tillegg kan man spille på morgendagens Europa League og en rekke spennende hockeykamper.

Dagens singel 2, innleveringsfrist klokken 20.40.
Juventus - Manchester City, U 3,20.

To kamper før slutt, er ståa slik i gruppe D. Klikk på bildet for å zoome:

Det betyr at - med mindre Sevilla vinner i Mönchengladbach, som vi ikke tror de gjør - begge lagene går videre til første utslagsrunde med uavgjort i kveld.

Italienerne har 2-0 til gode på Sevilla innbyrdes og de møtes i Andalucia om to uker. Det betyr at poengdeling i kveld sørger for at Juventus bare må unngå å tape med to mål i Spania i det siste oppgjøret - om Sevilla vinner i kveld.

Om det blir BMG-seier eller poengdeling i Tyskland, er Juventus uansett videre, men siden kampene spilles samtidig er det ikke noe resultat å spille på.

Juventus ville selvsagt hatt godt av en seier i dette oppgjøret, som ville sendt dem forbi engelskmennene på tabellen og sikre avansement uansett. City er allerede kvalifisert for neste utslagsrunde og lever godt med uavgjort, all den tid det holder Juventus bak dem på tabellen.

Frykten for å tape kampen er imidlertid stor hos begge lag. Juventus' avansement kan være i fare med tap, mens det ser bedre ut med uavgjort. Manchester City er ute etter å beholde topp-plasseringen og det er det de har å spille for.

Juve i form
Nok forusetninger, nå. Juventus har endelig fått opp dampen og har tre seire og én uavgjort (borte mot BMG) de siste fire i alle turneringer. I ligaen har de tre strake seire og i helgen slet de seg til en fortjent 1-0-seier over Milan hjemme.

Selvtilliten virker å være tilbake i Juventus og man har igjen følelsen av at det er et "uovervinnelig" lag. Forsvaret sitter som et skudd og de ser ikke ut som et lag som vil slippe inn mye mål for tiden.

På skadelisten finner vi midtbanespillerne Sami Khedira, Roberto Pereyra, Kwadwoh Asamoah og Simone Padoin, sammen med Rubinho og forsvarerne Martin Caceres og tvilsomme Patrice Evra.

På de to sistnevnte har de strålende dekning, dog, og venstreback Alex Sandro har virkelig storspilt gitt anledningen i Evras fravær. Den offensive midtbanespilleren Hernanes er suspendert og fraværet av kreativitet i Juventus-midtbanen er alarmerende.

Ble ydmyket
Manchester City kommer til Torino med et ydmykende 1-4-tap hjemme for Liverpool i ryggen, en kamp de var vanvittig tafatte i. Sergio Agüeros retur på scoringslisten var et lyspunkt, men midtforsvaret hang virkelig ikke sammen i Vincent Kompanys skadefravær. Han er ute også i dag.

I Europa har gjestene kommet seg etter åpningstapet og har nå tre seire på de tre siste. Forrige runde var de overbevisende da de slo Sevilla i Spania.

I tillegg til Kompany, savnes forsvarer Elaquim Mangala (scoret et horribelt selvmål i helgen) og høyreback Pablo Zabaleta, og de offensive Samir Nasri, Wilfried Bony og David Silva.

Selv om Juventus sikkert kunne tenke seg seieren, er det ikke noe poeng i backe dem til svake 2,05 i odds. Begge lagene leverer tålelig greit med ett poeng i denne, spesielt Manchester City, og vi tror frykten for å tape overgår lysten til å vinne.

Derfor kjører vi et spill på poengdeling til 3,20 i odds.

Kommentarer til denne saken