Gå til sidens hovedinnhold

Juventus jager svenske

David Trezeguet ut. Johan Elmander inn?

Den svenske landslagsspissen har gjort det skarpt i den franske ligaen denne sesongen, i tillegg til at han har imponert på det svenske landslaget. Toulouse-spissen har tidligere vært koblet til lag som Tottenham, Roma og Barcelona.

Nå er også Juventus med på den listen. Aftonbladet mener å vite at Elmander en av dem som kan erstatte David Trezeguet, selv om agenten hans ikke vil bekrefte det.

- Jeg bekrefter at et par av Europas største klubber følger Johan, men jeg vil ikke kommentere om Juventus er en av dem eller ikke, sier hans agent Anders Wallsten til Aftonbladet.

Juventus holder på å ruste opp laget etter opprykket til Serie A. Klubben har forlenget kontraktene til nøkkelspillere som keeper Gianluigi Buffon og forsvarsspilleren Jonathan Zebina. I tillegg skal spissen Vincenzo Iaquinta være svært nær en overgang fra Udinese. Men ifølge nyhetsbyrået AFP skal klubben ønske seg enda en spiss.

Elmander scoret 11 mål i sin første sesong for Toulouse. Klubbens trener Elie Baup har tidligere sagt at han vil beholde svensken.

Reklame

Kurs i dag: Disse boblene og vinene passer perfekt til 17. mai