Gå til sidens hovedinnhold

Juventus sikter mot seriegull

Nyinnkjøpte Diego var dagens mann mot Riises Roma.

Juventus er tilbake i toppen av den italienske serien for fullt, og viser at de har alvorlige hensikter om å kjempe om seriegullet dette året.

Søndag møtte laget John Arne Riise og Roma, der brasilianer Diego spilte sin andre kamp i italiensk Serie A. Og nyervervelsen viste hvorfor italienerne betalte Werder Bremen 240 millioner kroner for signeringen.

Spissen scoret nemlig to av målene i 3-1-seieren i den italienske hovedstaden, og sikret med det serieledelse og full pott for Juventus etter to spilte kamper.

Sjekk resultater og tabell her

Takket klubben
- Det er takket være miljøet i Juve, manager Ciro Ferrara, lagkameratene og supporterne at jeg har kommet så godt i gang, sa Diego til Sky Television etter kampen.

Det første målet kom etter 25 minutter, da brasilianeren utnyttet en feil av Marco Cassetti i Roma-forsvaret, kjempet seg forbi John Arne Riise, og satte ballen i målet med utsiden av foten.

Roma reduserte ved Daniele De Rossi ti minutter senere med et vakkert frispark fra 30 meter, men i den andre omgangen var Diego på plass igjen.

Roma uten poeng
Spissen ble spilt gjennom av Vincenzo Iaquinta, og alene med keeper hadde han ingen problemer med å føre Juventus tilbake i ledelsen.

På overtid sikret en annen nyervervelse, Felipe Melo, 3-1-seieren, etter at tomålsscoreren Diego var byttet ut seks minutter tidligere.

Dermed har Juventus allerede to poeng ned til fjorårets suverene seriemestere Inter.

José Mourinhos gutter knuste imidlertid byrival Milan 4-0 på lørdag, og ser ut til å være i stand til å bite fra seg også dette året.

Roma på sin side ligger helt på bunnen av tabellen, uten poeng på de to første kampene.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken