Gå til sidens hovedinnhold

- Kaka skal bort og jeg vet hvor

Lagkamerat hevder at brassestjernen bytter klubb i januar.

Real Madrid betalte store penger for å sikre seg Kaka fra AC Milan sommeren 2009, men brasilianeren har nok ikke blitt en like stor suksess som mange hadde håpet.

Den spanske klubben har flere store stjerner, og Kaka har nok havnet litt i skyggen av Cristiano Ronaldo og noen av de andre profilene i Real. Det har lenge vært spekulert i at Kaka ønsker seg bort fra Santiago Bernabéu, men enn så lenge er han fortsatt i Madrid-klubben. I januar kan han imidlertid forsvinne.

- Kan ikke avsløre
Det går i hvert fall lagkamerat Nuri Sahin langt i å antyde. Tyrkeren, som denne sesongen er utlånt til Liverpool, sier han vet at Kaka vil bytte klubb til vinteren.

- Jeg vet akkurat hva slags avgjørelse han kommer til å ta i januar, men jeg kan nok ikke avsløre hvor han drar, sier Sahin i et intervju med NTVSport.

Men dette mener midtbanespilleren trolig at Kaka allerede har fått et tilbud fra en konkret klubb, og at et salg eller et lån vil bli sluttført når overgangsvinduet åpner igjen.

LES OGSÅ: Nettavisen lanserer gratis Premier League-app

I likhet med Kaka slet også Sahin med spilletid i Real Madrid, og gikk altså til Liverpool på lån i sommer. Arsenal var også lenge interessert i tyrkeren.

- Etter tre møter med José Mourinho ble vi enige om at jeg skulle gå på lån. Jeg valgte Liverpool, fordi jeg ville spille for en klubb med stor historie, sier midtbanemannen.

Til Tottenham?
Fram til det kommer noe mer konkret informasjon om Kakas overgang, kan man jo bare spekulere, men midtbanemannen har ved flere anledninger blitt koblet til Tottenham.

Både under Harry Redknapps tid på White Hart Lane, og etter at André Villas-Boas tok over sjefsstolen i klubben, har ryktene kommet med jevne mellomrom.

I tillegg skrev Tottenham og Real Madrid under en samarbeidsavtale i forbindelse med Luka Modrics overgang til La Liga-klubben. Den inkluderer et samarbeid om spillere.

Kommentarer til denne saken