Gå til sidens hovedinnhold

- Kaka til Real Madrid

Overgangen fra AC Milan skal være klar, melder spanske medier.

AC Milan får 65 millioner euro av Real Madrid for midtbanespilleren Kaka, melder Cadena Ser. Det tilsvarer 570 millioner kroner etter dagens kurs. Det er imidlertid ikke ny verdensrekord. Ifølge Wikipedia betalte Real Madrid hele 73 millioner euro for Zinedine Zidane i 2001.

Overgangen omtales også i Spanias største sportsavis, Marca, som meddeler at Kaka er enig med klubben om en femårskontrakt og vil bli presentert i neste uke.

Kjøpet av Kaka kommer bare noen titalls timer etter at Florentino Perez overtok presidentvervet i den spanske storklubben.

Men tradisjonen tro omgis også denne Real Madrid-overgangen av mystikk. 27-åringens talsmann Diogo Kotscho avviser nemlig at overgangen er klar.

- Kaka vil lytte til Real og bestemme seg for om han vil slå til eller ikke. Det jeg kan si med sikkerhet, er at spanjolene og Milan ikke har kommet til enighet, sier Kotscho ifølge Sky Sports.

The Independent skrev tirsdag at den kreative brasilianeren var på vei til Chelsea, mens konkurrenten The Times siterte ham på at han kom til å bli i AC Milan. Hvis ikke den spanske radiostasjonen Cadena Ser ønsker å ødelegge ryktet sitt fullstendig, er han imidlertid nå klar for Real Madrid.

AC Milan bekrefter på sin nettside av klubblederen Adriano Galliani befinner seg i Madrid, men avviser at dette har noe med en overgang for Kaka å gjøre. Likevel erkjenner klubbeier Silvio Berlusconi at det blir vanskelig å beholde brasilianeren.

- Jeg vet ikke om vi klarer å beholde Kaka i Milan, for de tilbyr ham så mye penger, sa Berlusconi ifølge Reuters.

Kommentarer til denne saken