Gå til sidens hovedinnhold

Kalasseier til Larvik

Larvik fortsetter marsjen mot seriegullet. Søndag ble Gjerpen feid av banen med 49-19 i Bergslihallen. -Vi har alt i egne hender, sier Ole Gustav Gjekstad til TV 2 Nettavisen.

LARVIK – GJERPEN 49-19: - Vi traff godt med alt vi gjorde i dag og spilte fremfor alt god angrepshåndball, sier Ole Gustav Gjekstad til TV 2 Nettavisen etter kampen.

Roser kollektivet
Katja Nyberg ble toppscorer for Larvik med ni fulltreffere og også kåret til banens beste spiller, men Gjekstad vil ikke fremheve noen enkeltspillere etter å ha feid Gjerpen av banen med 30 mål.

- I dag spilte alle våre spillere bra, og da ble det vanskelig for Gjerpen, sier Larvik-treneren.

Tett i toppen
Men det var ikke bare Larvik som vant med kalassifre søndag. Også Byåsen, Vestfold-lagets argeste konkurrent i kampen om seriegullet, tok en komfortabel 38-18 seier over Selbu.

Dermed ligger trønderne bare to poeng bak Larvik når det gjenstår sju serierunder. Men Gjekstad er ikke bekymret.

- Vi har alt i egne hender. Vi møter Byåsen hjemme i Bergslihallen den 23. februar og da er planen klar. Vi slår dem hjemme og sikret seriegullet, sier han til TV 2 Nettavisen.

Ellers i kvinnenes eliteserie vant Nordstrand 27-21 over Gjøvik og Vardal, Skjeberg Sarpsborg tapte 25-35 hjemme mot Bjørnar, Våg slo Sola 31-25 på bortebane og Tertnes slo NTG/Stabæk 31-25.

Klikk her for tabeller og kampfakta.

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte

Kommentarer til denne saken