Tirsdag kveld er Liverpool tilbake i Champions League. Sists gang klubben spilte i den gjeveste europacupen var under Rafael Benitez' ledelse. Spanjolen gjorde den røde klubben til et fast innsalg i Champions League, men etter at han forsvant i 2010 har det kun blitt Europa League-spill på iverpool.

Møtet hjemme mot Ludogorets fra Bulgaria blir derfor spesielt for både spillere, fans og manager Brendan Rodgers. Kaptein Steven Gerrard er én av få spillere igjen i Liverpool som fikk oppleve suksessen under Benitez.

- Utrolig følelse
Nå tror han den røde klubben igjen kan hevde seg med de beste. I et intervju med Daily Mail tirsdag sier Gerrard at han har stor tro på dagens Liverpool.

- Det er lett å glemme hvor heldig du er. Det å gang på gang komme til sluttspillet i en slik turnering og spille i finaler, er en utrolig følelse. Men jeg føler på meg at vi kommer til å få oppleve noe slik igjen snart. Så lenge eierne fortsetter å støtte Brendan Rodgers. Jeg har tro på Brendan og laget.

- Dette er ingen belønning for at vi ble nummer to sist sesong. Dette er hvor Liverpool bær være. Hele tiden. Nå er det vårt ansvar å gjøre vårt beste. Det er viktig at vi kan spille i Champions League neste år, også, sier Gerrard.

Det er nå ti sesonger siden Liverpool sist vant Champions League, etter en svært minnerik finale mot AC Milan i 2005. Gerrard var sentral i seieren.

Nå tror han på nye, magiske kvelder i Europa.

- Vi skjønner selvsagt at vi ikke er blant favorittene. Det er noen virkelig store lag som folk regner med skal vinne. Men vi har en stor fordel med Anfield. Det er en fordel de andre ikke har. De som kommer til Anfield vil få 90 tunge minutter. Vi skal gjøre det vanskelig for dem, sier Liverpool-helten.

- Gal tulling
I sommer hentet den røde klubben spissen Mario Balotelli og håpet er at italieneren skal hjelpe til med å skyte Liverpool videre i turneringen.

Gerrard er glad for å ha den omstridte spissen på plass og bryr seg lite om at media og folk ellers ser på Balotelli som en uortodoks type.

- Får vi det beste ut av ham, har vi en glimrende spiller. Om folk ønsker å skrive om han og si at han er gal eller en tulling, så la dem gjøre det. Men han er én av oss nå. Vi har tatt ham godt imot her, med åpne armer og vi ønsker å hjelpe ham til suksess. Alle håper han blir en suksess. Han har en utrolig flott gjeng med spillere rundt seg. En gjeng som vil jobbe for at han skal lykkes. Vi venter selvsagt at Mario gjør det samme for oss, sier kapteinen.

P.S. Liverpool offentliggjorde mandag at Jordan Henderson er klubbens nye visekaptein. Han tar over den jobben etter danske Daniel Agger.