Gå til sidens hovedinnhold

Kaller dommersjefen senil

Trenerveteranen Otto Th. Pedersen liker dårlig at dommersjef Terje Anthonsen mener han er utgått på dato, og svarer med å kalle Anthonsen senil.

Det var etter NTG/Stabæks kamp mot Byåsen at Pedersen raste mot nivået på den norske dommerstanden. Spesielt likte han dårlig behandlingen Karoline Dyhre Breivang fikk av de trønderske jentene, uten at dommerne gjorde noe med det.

"Otto er gått ut på dato", sa Terje Anthonsen til Asker og Bærum Budstikke i et svar på kritikken, og viste til at Stabæk hadde spilt grisete mot Larvik. Det får den tidligere landslagstreneren til å reagere.

- Det er mulig at jeg er gått ut på dato, men jeg har vært på seks internasjonale dommerkurs i Sverige og Danmark de siste årene uten at jeg har sett Terje Anthonsen der. Men dette er ikke en debatt om meg, men om dommerne. Anthonsen må være senil, for han gjentar bare det sistnevnte taler sier og motsier dessuten seg selv, tordner han til Aftenposten.

Stabæk-treneren mener standaren på norske dommere har blitt dårligere de siste årene.

- Ja, den nye generasjonen har langt igjen. De gir blaffen i de gode spillerne. Dette påpekte Anja Andersen for seks-sju år siden. Nå er vi tilbake der, med slag mot nakke og hode, strake armer i taklingene og manglende progressiv bestrafning. Når Anthonsen som dommersjef ikke har fått med seg dette, er det ikke bra, sier han.

Reklame

Sjekk hva mobilselskapet har gjort med prisene

Kommentarer til denne saken