Kaka ble Real Madrids første store kjøp denne sommeren. Han forlot italienske AC Milan til fordel for den spanske gigantlubben, og prislappen skal ha vært på rundt 600 millioner kroner.

Og selv om overgangen trolig utløste stor jubel blant en rekke fotballsupportere i Spanias hovedstad, har ikke stemningen i Milan-leieren vært like lystig de siste ukene.

En av de som nå går hardt ut mot den brasilianske stjernen, er Milans tidligere midtbanestjerne Zvonimir Boban.

– Kom med ren løgn
Kroaten, som var trofast mot de røde og svarte i perioden 1991 til 2001, mener nemlig at Kaka opptrådte falskt gjennom den siste tidens mange spekulasjoner.

– Jeg er skuffet over det faktum at Kaka snakket om evig kjærlighet til Milan, for så å skrive under for Real. Det kaller jeg å være falsk, sier Boban ifølge Sky Sports Italia.

– Sannheten er den at Milan uansett ville selge Kaka. Derfor mener jeg at han kom med ren løgn, da han sa at han ville fortsette å spille for klubben, fortsetter kroaten.

– Jeg vil likevel poengtere at jeg ikke synes Kaka som person er falsk, bare kommentarene som han kom med, presiserer Boban.

– Milan på vei ned
Boban kjenner AC Milan bedre enn de fleste, og var med på å vinne fire ligatitler og en mesterligatittel under sine dager på San Siro.

Etter salget av Kaka tror han imidlertid at klubben nå bare kan glemme å hevde seg helt oppe blant de aller beste.

– Jeg er ikke begeistret for denne handelen, fordi den viser at Milan er på vei nedover. Klubben lot seg lokke av store pengesummer, noe som aldri hadde skjedd i min tid.

Milans store utfordring nå er å finne en fullverdig erstatter for Kaka. Ifølge italienske medier vil trolig Ronaldinho få jobben med å fylle skoene til landsmannen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!