Det var i forrige uke at John Carew sto fram i engelsk rett og sa at han hadde lagt ut nærmere to millioner for en drømmebil han aldri fikk.

Nå slår bilselgeren tilbake.

Richard Esprit er mannen som skulle sørge for at Carew fikk en hvit Porsche Cayenne Gemballa. To ganger skal den norske Premier League-spilleren ha betalt inn store engangsbeløp til Esprit, men beholdningen var mager. Han fikk låne en svart Porsche en stund, men noen hvit Cayenne Gemballa fikk nordmannen aldri.

- Jeg er en positiv person og trodde - selv om det ble ganske kaotisk - at jeg skulle få bilen min, sa Carew til retten i forrige uke.

Han kan skylde seg selv, skal vi tro bilselger Richard Esprit, som skal ha blitt meget frustrert over at han ikke kunne registrere noen bil på Carew - angivelig fordi Villa-spilleren ikke hadde noen permanent bostedsadresse i Storbritannia.

I tillegg skal Carew og Esprit hatt et personlig forhold, noe som gjorde at bilselgeren ofte opptrådte som nordmannens private sjåfør, hevder Esprit, tydelig frustrert over behandlingen han fikk fra Lørenskog-mannen. Flere ganger skal han også ha reist til Norge for å forsøke å få levert bilen til nordmannen.

- Vennene mine kalte meg for Carews slave, sa Esprit i retten i Birmingham tirsdag, skriver lokalavisen Birmingham Mail.

At han også lot Carew få låne sin egen bil går heller ikke upåaktet hen.

- Jeg skulle anmeldt ham for å stjele bilen min, sa Esprit i retten på tirsdag.

I Norge skaper ikke uttalelsene noe oppstuss i Carew-leiren.

- Det er som er sagt der er sagt i en rettssal, og det er der det skal forbli, sier advokat og Carews agent, Per A Flod, til Nettavisen.

- Noen ytterligere kommentarer har jeg ikke lyst å komme med.


Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

HTML EMBED