VÅLERENGA – BARCELONA 2-4:

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): - Selvfølgelig!

Slik svarer Harmeet Singh på Nettavisens spørsmål om han en dag kan bli god nok for Barcelona.

- Jeg sier ikke at jeg blir god nok, og jeg sier ikke at det er det som er målet for meg. Men hvis man jobber hardt nok finnes det ingen grenser for hvor god man kan bli, sier Singh.

19-åringen var en av fire Vålerenga-spillere Barcelona-trener Pep Guardiola nevnte da han ble bedt om å trekke fram de beste spillerne etter torsdagens privatkamp i pøsregnet på Ullevaal.

Les også:- Kanskje han er Usain Bolts bror?IMålfesten!IVålerenga er Zlatans slankekur

Scoret på straffe
Uttalelsen var også basert på to Vålerenga-kamper Guardiola så på video før møtet med Oslo-laget.

- Det er veldig hyggelig å bli lagt merke til av ham. Han var jo en fantastisk spiller selv, som nesten aldri slo en feilpasning, sier Singh, som også fikk æren av å score mot det han mener er verdens beste lag.

Singh utlignet til 1-1 fra straffemerket etter at Moa ble felt.

- I sånne situasjoner er det bare å holde hodet kaldt uansett hvem som er motstander, smiler Singh.

Målscorer ble også Bojan Zajic. Og med all respekt for Singhs sikre straffe, så var det enda mer sus over scoringen til Zajic.

Bojan-mål mot nok et storlag
Det som funket for Markus Henriksen mot AIK onsdag, funket også for Zajic mot Barcelona torsdag: Han kjørte skuddfinte før han klinte kula i nettet fra 20 meter.

- Jeg scoret mot Liverpool også da vi møtte dem. Jeg scorer mot store lag. Selvfølgelig er det morsomt, og ikke minst at det skjedde bare fire-fem minutter etter at jeg kom på banen, sier Zajic til Nettavisen.

- Det er sånt som det er morsomt å vise familien senere, smiler han.

Og Zajic legger heller ikke skjul på at han håper en og annen trener og sportsdirektør får med seg fulltrefferen når oppsummeringen fra Barcelonas første oppkjøringskamp ruller over skjermene i Europa.

Zajic er som kjent Bosman-spiller, og framtida i Vålerenga er høyst usikker.

- Jeg har ikke lyst til å si noe mer om kontraktsituasjonen. Det har ikke skjedd noe nytt i det siste. Men det er klart at når jeg spiller, spiller jeg både for Vålerenga og min egen framtid. Så det er fint om noen legger merke til slike scoringer, sier mannen som er en av Klanens desiderte favoritter.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her